Corey Taylor (SLIPKNOT) споделя във "Фрактура", че е искал да стане учител

8 май 2015, 09:29 ч. 1543 / 5 5
пред./следв.

   На 10 май ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на BEHEMOTH, SOCIETY 1, THE AGONIST и AGNOSTIC FRONT.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат SLIPKNOT и бъде представено новото концертно DVD на URIAH HEEP. В интервюто вокалистът на маскираната американска банда Corey Taylor коментира как точно е станал част от нея, защо траш метълът е неговата музика и защо само трагедия е в състояние да сплоти хората. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Jorn Lande на миналогодишното издание на фестивала "Kavarna Rock".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с RAGE AGAINST THE MACHINE, FAITH NO MORE ще правят кавър на BEE GEES, а класическата песен ще бъде нa QUEEN. Клипове и концертни песни на BLIND GUARDIAN, TREPALIUM, SEPTICFLESH, ATREYU, ANGRA, PARKWAY DRIVE, KISKE/SOMERVILLE и NAMELESS DAY RITUAL също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


троло 11.05.2015 03:39:44 отговори + 0 0
Corey Тaylor най-прехваленият вокал с банда чийто рифове можех да свиря на 13. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 10.05.2015 18:33:36 отговори + 0 1
И ти си позьорщина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пича с москвича 10.05.2015 00:30:44 отговори + 1 1
Ню "метълът" е пълна позьорщина, която няма нищо общо с истинския метъл (или рап). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aнти-елек 8.05.2015 14:24:06 отговори + 6 1
А трябва ли?Вокал на една от най-добрите и обичани групи на новото време,даже 2 на две.За какво му е да се забива с този умрял траш.С траш се пробиваше 80-те,в края на 90-те се пробваше с нео-метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 8.05.2015 12:46:38 отговори + 1 4
Траш метъла бил неговата музика...; не личи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".