"Corvus Records" издават новия албум на MIZAR и в България

1 дек 2010, 08:32 ч. 271 / 6 4
пред./следв.
Македонските мрачни авангардисти MIZAR ще издадат новия си албум и с българския лейбъл "Corvus Records". Дискът, озаглавен "Детето и бялото море", беше издаден в Македония със съдействието на Министерството на културата на Република Македония (ревю). Българското издание ще се различава от това в Македония по дизайна и съдържанието. "Corvus Records" ще издадат албума като стилен диджипак в А5-формат с богато илюстрована книжка, което със сигурност ще зарадва меломаните. Към българското издание ще има добавено и DVD с видеоклипове на групата. За албума лидера на групата Горазд Чаповски е работил с хор за източноправославна музика "Хармосини", което е придало тежест на композициите, балканска вглъбеност и уникална дълбочина.
   До момента "Corvus Records" са издали албуми на: NEST (Финландия), KAYNO YESNO SLONCE (България), OCTOBER Falls (Финландия), MIZAR (Македония), SHRINE (България), LINGUA FUNGI (Финландия), VRANI VOLOSA (България), VOYVODA (България).
Mizar 2010

още за:

MizarCorvus Records


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


m12 1.12.2010 13:33:57 отговори + 1 0
албумът е страхотен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2010 10:09:07 отговори + 1 0
ОБИЧАМЕ ТЕ, ЕМООО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 1.12.2010 09:37:10 отговори + 1 0
Че кой друг, ако не Сепаревски? Жив и здрав да е, че такива хубави хора като него малко останаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 1.12.2010 09:15:47 отговори + 1 0
Yeeeeeeeeah! Емо, златен си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".