CRADLE OF FILTH коментират във “Фрактура” защо младите са неблагодарни

22 мар 2013, 09:52 ч. 261 / 7 5
пред./следв.
На 24 март ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SAXON, KILLSWITCH ENGAGE, PUSCIFER, SUFFOCATION и PERIPHERY. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застанe Dani Filth от британските блекметъли CRADLE OF FILTH. В интервюто той споделя защо харесва еднакво последния албум на CANNIBAL CORPSE и саундтрака на миналогодишния филм за "Batman", кога смята да се отдаде само на писане на книги и защо вече е трудно да се направи нещо новаторско в музиката. Освен това, ще бъде припомнено каквo се случи на шоуто на HEAVEN SHALL BURN на фестивала "Sofia Rocks 2012". Клипове и концертни песни на KATATONIA, CATHEDRAL, TOMAHAWK, GODSMACK, MARILYN MANSON, SYBREED, EX DEO, Tarja Turunen и DEVICE също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Джаф-джаф 24.03.2013 06:37:53 отговори + 0 0
"В интервюто той споделя защо харесва еднакво последния албум на CANNIBAL CORPSE и саундтрака на миналогодишния филм за "Batman"..."

Я го знам, бе!
...щото има голи снимки на Виле Вало, в банята си.

"...защо вече е трудно да се направи нещо новаторско в музиката..."
Няма ли кой да му каже, че тайната е в зелените кичури - стига с това синьо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.03.2013 23:03:18 отговори + 0 0
Оня дет спрях да го слушам след като му гръмна пиратка в лицето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Darkers 22.03.2013 11:57:56 отговори + 0 0
Кой беше този Dani Filth??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 22.03.2013 10:19:01 отговори + 0 0
Dani Filth е прав, трудно е (за него) да направи нещо новаторско. и младите са виновни за това : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.03.2013 10:00:19 отговори + 0 0
Кои са "младете" ? Ако са тия, които си мисля - наистина са ебаси неблагодарниците тия младе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".