CRADLE OF FILTH отбелязват 20 години от издаването на дебюта си през 2014-а

2 сеп 2013, 18:43 ч. 185 / 4 1
пред./следв.
2014-а е годината, в която гостувалите два пъти в България британски екстремни легенди CRADLE OF FILTH ще отбележат 20-ия юбилей от появата на дебютния си албум "The Principle Of Evil Made Flesh". Догодина бандата ще издаде първия си комикс (написан специално за възрастни от Kurt Amacker), двоен сборен ретроспективен диск и ще направи специално турне по повода.

CRADLE OF FILTH
CRADLE OF FILTH

още за:

Cradle Of Filth


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 3.09.2013 00:50:47 отговори + 0 0
Повлякоха крак Емперър и айде и Данчо Мръсното на камарата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".