CRADLE OF FILTH подписаха с "Peaceville Records"

29 апр 2010, 07:46 ч. 83 / 1 3
пред./следв.
CRADLE OF FILTH ще издадат новия си албум "All Hallows Eve" през октомври чрез "Peaceville Records" и собствения си лейбъл "AbraCadaver". Групата влиза в студио в Съфолк, Англия по-късно този месец, за да запише творбата, продължение на "Godspeed On The Devil's Thunder" (ревю) от 2008 г.

още за:

Cradle Of Filth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Evil14 29.04.2010 17:30:53 отговори + 0 0
Godspeed беше добър албум.Ho като чета долния коментар направо настръхвам,това което се задава ще бъде касапница Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 29.04.2010 16:54:17 отговори + 0 0
Мдаааа, наистина интригуващо! Ето малко повече подробности върху предстоящия албум: отново ще бъде концептуален, засягащ първата жена на Адам - Лилит като свое ядро. Това само по себе си много ме радва, тъй като ми навява помисли за един потенциален нов ,,Cruelty And The Beast" но за това тепърва ще се разбере...Относно решението на Cradle да направят тази стъпка, Дани казва, че финансовия климат е идеален да премахнат всички ограничения върху музиката си ( наложени от major дистрибутори като Roadrunner Records ) и да започнат да работят с лично подбран екип за извайването на задаващия се албум. Това, продължава Дани, е перфектния момент отново да разчитат само на себе си, като едно време.
Та значи, освен ако всичко това не е последно-Априлска шега, отдавна чакам да чуя подобни новини! Да се надяваме, че тази промяна ще постави едно ново начало в творчеството на Cradle. Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 29.04.2010 13:15:29 отговори + 0 0
Хм...странна постъпка, но честно казано има смисъл в нея. Сега ако изкарат нещо като от '96 (ама едва ли), златни ще са.
А по-странното е, че ще издават албума еди-кога си, а още не са го записали, то ако е така, да го чакам юни в торентите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".