CRADLE OF FILTH пуснаха 5 нови клипа на страницата си в "YouTube"

12 фев 2008, 09:27 ч. 148 / 3 3
пред./следв.
CRADLE OF FILTH пуснаха пет нови клипа за онлайн гледане на официалната си страница в "YouTube". Към вече наличните там заглавия са прибавени "Babylon AD", "No Time to Cry", "Mannequin", "The Promise of Fever" и "Her Ghost in the Fog". Клиповете може да видите тук.

още за:

Cradle Of Filth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МИЛОРД - Атанас 18.02.2008 21:51:16 отговори + 0 0
И да са чули няма да могат да ти отговорат тъй като са кретенясали.Въобще всичко,което е свързано с "ЛЮЛКАТА НА МРЪСОТИЯТА" е тъпо и псевдо метълско! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 13.02.2008 22:56:48 отговори + 0 0
Тоя път аз ще бъда провокаторката - Izrod, Distortion, какво още недоутъпявате, защо така си мълчите и не сте се обезводнили от плюене бе?
Настрани от горепосочените хора, бях чула от някой, че клипа на Her Ghost... има пълна версия и т.н. Някой оцелял фен на Cradle чувал ли е за него?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 12.02.2008 19:02:54 отговори + 0 0
А що не качиха на клип,как правят ония проклети близалки егати......шегувам се да правят каквото искат кретените. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".