CRADLE OF FILTH завършиха записите на "най-добре звучащия" си и "най-добре композиран" албум

12 сеп 2020, 07:19 ч. 656 / 8 4
пред./следв.

   Фронтменът на екстремните британски метъли CRADLE OF FILTH Dani Filth разкрива в скорошно интервю, че групата току-що е завършила записите за следващия си дългосвирещ албум.

   Музикантът коментира, че бандата вероятно е надхвърлила предвидения за работата в студиото бюджет, тъй като заради пандемията от коронавируса, процесът е продължил по-дълго от планираното. Но за сметка на това творбата ще бъде "най-добре звучащата" и "може би най-добре композирана" в историята на CoF.

   Все още няма информация кога може да се очаква издаването на диска, както и повече подробности. Вероятно детайлите за албума ще бъдат оповестени в близко или по-далечно бъдеще. Актуалният диск на CRADLE OF FILTH "Cryptoriana - The Seductiveness of Decay" излезе през 2017-а.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Даскала 13.09.2020 22:44:46 отговори + 3 0
бОквари, брат, бОквари...1-4 (клас) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 12.09.2020 18:24:02 отговори + 3 3
Фен съм им още от времето на демо касетите им.Да,промениха се,но все още са уникална група,а и на живо са уникални.....И какви лирики пише Дани само,пълни с мрак,секс,еротика,окултизъм...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 13.09.2020 08:43:35 + 2 1
В този сайт си доста скромен и обран. Чакам с нетърпение да се развихриш, както го правиш в Хангара Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 13.09.2020 20:20:13 + 0 1
Цензора брат....просто цензора....88 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".