CRASHBRAKE ще промотират първия си официален видеоклип

19 сеп 2011, 22:21 ч. 234 / 11 0
пред./следв.
CRASHBRAKE са заедно от една година, но вече имат седем авторски песни и сериозна концертна дейност. Предстои премиерата на пърфия им официален видеоклип към парчето "Elements Of Drama", който e режисиран от Боян Карамфилов (КЪЛН) и е следствие на "двумесечен труд, подготовка, 10 снимачни дни и тежък монтаж". Официалната премиера на видеото ще се състои в клуб "The Box" на 25 септември от 19 ч. Групите CHAINS и METAL WINGS ще забият заедно с CRASHBRAKE. Специално за вечерта момчетата подготвят грандиозно шоу - спектакъл с много изненади. Няколко часа по-късно ще се състои и телевизионната премиера в предаването "Фрактура" по телевизия "Диема ТВ", а още на следващия ден ще можете да откриете клипа в Интернет.

още за:

Crashbrake


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".