CREMATORY издават лайв DVD през юни

29 апр 2015, 15:07 ч. 555 / 5 0
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, гостувалите два пъти у нас германски готикметъли CREMATORY ще преустановят изявите си на живо през 2015 г., за да се съсредоточат върху работата по нов албум. От средата на май до края на юни групата влиза в студио за записи. Новият албум се планира за 2016 г., точно за 25-годишнината на бандата.

   За да компенсират донякъде липсата на концертна активност, CREMATORY са решили да издадат лайв DVD, наречено "Live W:O:A 2014", със запис на миналогодишната им изява на Вакен, заедно с допълнителни бекстейдж материали, интервюта, откъси от репетиции и три видеоклипа от актуалния им албум "Antiserum" (2014). DVD-то ще се появи на пазара на 22 юни чрез "SPV"/"Steamhammer". По-долу може да видите обложката и списъка с песни.

01. Until The End
02. Fly
03. Hollenbrand
04. Shadowmaker
05. Revolution
06. Tears Of Time
07. Kommt Naher
08. Tick Tack
09. The Fallen
10. Virus
11. Black Celebration

 

crematory-2015-WOA-live

още за:

Crematory


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".