CREMATORY поместиха датата за България на официалния си сайт

11 авг 2008, 21:18 ч. 282 / 6 10
пред./следв.
Понякога концерти в България се обявяват официално, преди датата за тях да бъде поместена в тур-разписанията на съответните изпълнители. Когато зад събитието стои сериозен промоутър, това неизменно се случва, а KATEHIZIS.COM е мястото, от което най-често научавате тази информация.
   И така - на официалния сайт на CREMATORY вече може да бъде видяна датата 27 септември за концерт в София. Тя присъства и в раздел "Събития" на страницата на организаторите от "Art BG". Там няма архив за отминалите им шоута, но "Metal Katehizis" успя да научи, че едно от тях е последното гостуване на представлението "Lord of the Dance", на което със сигурност са почитатели и много от нашите посетители. А това е и доказателство, че макар и новак в метъл концертите, "Art BG" съвсем не е случайна компания.

още за:

CrematoryArt Bg


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


duumfan 17.08.2008 18:36:26 отговори + 0 0
Супер-взех си вече билет !
Мн яко ше е.
Наистина е хубаво да има голема зала с модерно оборудване и качествен звук...но не е построена!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.08.2008 23:07:30 отговори + 0 0
В "Универсиада" ще е по-добре отколкото в "Христо Ботев". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 12.08.2008 16:18:25 отговори + 0 0
Абе тази дума хейтърсто не е много готина мисля аз! Като няма зала за концерти (то и за спорт няма) какво да направим? След някоя и друга година може да доживеем да видим IRON MAIDEN в огромна зала, както в Белград, ама за сега ще си гледаме CREMATORY в Христо Ботев! Наиситна те правят завладяваща музика и живите им изпълнения са супер яки! Дано настройките на звука да са добри и все пак д ачуем групата що-годе както трябва! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asaparuh 12.08.2008 15:43:41 отговори + 0 0
абе,хора-къде да го направат концерта-в зала 1 на НДК или в зала България?!
Или в Фестивална(там май епо-скапано и от Христо Ботев) ?!
Аре стига хейтърсщтво...
И аз искам на стадион,ама,колко ли хора ше дойдат наистина?
Аз мн се радва,.че най-полсе идват в БГ!
още на 16 ше си взема билет на промо цена(само 19 лв)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 12.08.2008 14:49:59 отговори + 0 0
Дано наистина преместят концерта, че хора и без тва над 3000 няма да се съберат но това не е банда която прави невероятно шоу а прави невероятна майсторска музика с много елементи от които няма да чуем нищо в тая дупка в Студентски.Поне зимния ... колкото и да е идиотско там поне последно време звука беше на ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MichaelLeRoi 12.08.2008 13:00:07 отговори + 0 0
tiars of time Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shupiluliluma 12.08.2008 09:35:50 отговори + 0 0
Е ако трее на някоя поляна, ама не в тая смотана зала. И след толкоз концертна дейност в бг в последните години, няма ли да построят една читава зала най-накрая! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.08.2008 00:36:29 отговори + 0 0
LinkRage, ами предложи зала. Ама със същия капацитет на публика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 11.08.2008 23:53:37 отговори + 0 0
Ist es war, oder nur ein Traum? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 11.08.2008 23:34:41 отговори + 0 0
Дано наистина всичко да мине перфектно както си трябва
...И дано не е и тоз концерт в зала Хр. Ботев ("Art BG", моля пробвайте да го преместите на по-подходящо място - място за концерти, не за спортни събитя...) че група като Crematory трябва да бъде чута какво свири на сцената, а не само да се гледа!...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".