CREMATORY сбъднаха готическия блян на българската си публика

28 сеп 2008, 04:50 ч. 727 / 7 56
пред./следв.
Като персонажи от средновековен готически роман се почувстваха в късните часове на 27 септември 2008 г. около 2000 бледолики чернодрешковци, посетили църковната метъл служба на легендарните немски проповедници CREMATORY, които гостуваха у нас по покана на "Art BG".
   Поклонниците влязоха в скучното спортно съоръжение зала "Христо Ботев", а излязоха от мистериозните катакомби на островърха катедрала. Посрещнаха ги празните погледи на гардовете от охраната, а ги изпратиха огнените блясъци от деформираните очи на скулптури - пазители. Вечерта започна върху захабена настилка, под мръсни прозорци и наръфана ламперия, а завърши в прегръдката на бръшлянени арки, отразяващи се в повърхността на изрисувани витражи и черен мрамор.
   За нажежаването на обстановката се погрижиха две родни банди. В 19 ч., с нормалния час закъснение от обявеното, метъл машината THE REVENGE PROJECT открехна портите адови. Без да се обясняват много-много те пометоха всичко живо по пътя си. Сетът им, съставен изцяло от авторски парчета, бе толкова енергичен и безкомпромисен, че едва ли е имало човек сред публиката, на който не му се е приискало бургазлиите да останат по-дълго време на сцената, за да я обковат напълно с мощния си саунд. Така или иначе, имаше кой да се погрижи за последното. HYPERBOREA изстискаха и последните останали глътки въздух от пространството във вече пълната зала. Ортодоксалният им дет метъл звучи пълнокръвно дори и след сътресенията в групата. Драстичните размествания в състава не са им се отразили в негативен план и не им попречиха да вдигнат завесата за предстоящия гибелен пир.
   В 21 ч., под звуците на оглушителни ревове и аплодисменти, сцената се огъна под смазващо бреме. Ако имаше възможност да избира, подиумът би предпочел да подслони танк, пред юнаците от CREMATORY. Защото те, още от самото си стъпване на него, предизвикаха трусове, за които би им завидяла и немска военна машина в свръхтежка категория. Първият залп бе даден с "Remember" - един от вече утвърдилите се хитове в новия албум "Pray". Още с началните акорди си пролича, че обещанията на организаторите за кристален звук, не са били хвърлени във въздуха. Не помня случай, в който тази зала да е била по-качествено озвучена. Оказва се, че и най-лошата акустика може да бъде преборена, стига да има желание и средства.
   Вместо да продължат престрелката с по-пресни боеприпаси от скорошните си записи, немците бръкнаха в сандъка с патроните и заредиха парчета от стари албуми, като дори извадиха снаряд от самото дъно - бруталната дуумария "Eyes of Suffering", която приятно изненада най-старите им фенове. Направи впечатление, че синтетичните "Fly" и "Tick Tack" прозвучаха в доста по-безмилостен вариант от студийните си версии. За това допълнително допринесе и твърде изнесения на заден план клавир, който се чуваше добре единствено по време на интро импресиите, разделящи концерта на тематични части. В най-важните моменти, когато трябваше да се издокарат добре познатите дарк уейв мотиви на някой парчета, звукът на инструмента глъхнеше и те се губеха в острия шум.   Едва ли обаче Katrin се е трогнала кой знае колко от подобни прозаични подробности, особено след като пред нея през цялото време блестяха очите на дъщеричката й, която самата тя изнесе на ръце на сцената още от самото начало и която остана приседнала в дъното й до самия край на концерта. Пременена в розови слушалки, симпатичната CREAMATORY-щерка дори взе участие във финалния поклон на групата, качена на раменете на човек от екипа.
   Продължението на концерта се оказа по-мощно и от ударното начало. Зашлевиха ни с едноименните "Pray" и "Revolution", но същинският юмрук в лицето беше "Tears of Time", където чудовището с вид на касапин от Светата инквизиция - Felix показа защо е приеман навсякъде като смъртоносното оръжие на CREMATORY - защото ревът му кове тона по същия начин, по който стрелката на кантара под нозете му се впива в края на скалата. В противовес на страховитото си излъчване, огромният гласовит палач се държеше много дружелюбно с разкошната ни публика - развя трибагреника и през песен изненадваше с някоя фраза на български език.
   Опасенията на част от най-крайните фенове, че бандата ще наблегне на новия си - по-синтетичен материал, се изпариха с напредване във времето. Заредиха класика след класика от всички периоди на развитието на CREMATORY, а кулминацията логично дойде със забиването на най-радиофоничния им хит - "The Fallen", по време на който не остана седнал човек дори и на отдалечените седалки. Малцина разпознаха пасаж от мейдънската "The Trooper", вплетен в жилите на песента, но пък всички здраво избухнаха, когато чуха как голяма част от "Arise" на SEPULTURA забива зъби в "Shadows of Mine". По време на китарните си сола Mattias стори поклон и към други велики рок и метъл рифове - прокраднаха се сенките на Jimi Hendrix, SLAYER, AC/DC. Немските готик величия винаги са показвали респект към учителите си - кавър версиите, които правят са пропити с уважение и заемат възможно най-достойно място в живите им участия. В последното се убедихме с очите си снощи, когато чухме "Temple of Love" на SISTERS OF MERCY в зенита на биса. Дори хилавият звук на синтезатора не успя да отнеме симфоничния огън на песента и тя отекна в мозъка на всеки един човек в залата със силата на сърдечна болка. Баладата "Perils of the Wind", изпята почти акапелно от Mattias и главния помощник на групата, който през цялото време на концерта сновеше сред музикантите и надъхваше публиката, развя финалния флаг на призрачната разходка из мъгливите гробищни алеи.   
   Затова CREMATORY са толкова големи - защото са банда, която е способна да заличи границата между реалното и свръхестественото, между желанието и разума, между различните нива на съзнанието. И могат да те отпратят в друг, по-вълнуващ свят. Дори и само за два часа. Снощи те напълно оправдаха реномето и името си, защото всеки един от нас отнесе в дома си урна, пълна с прахта от собствените си изпепелени мисли.

   Пълен сетлист от концерта на CREMATORY на 27.09.2008 г. в зала "Христо Ботев", София:
Intro Mit Direktem Ubergang
01. Remember
02. Fly
03. Eyes Of Suffering
04. Tick Tack
05. Greed
Intro - Klagebilder
06. Pray
07. Hollenbrand
08. Tears Of Time
09. Revolution
10. Ist Es Wahr
Intro - Resurrection
11. Left The Ground
12. Kein Liebeslied
13. The Fallen
14. Shadows Of Mine
15. When Darkness Falls
Intro - Shining
16. I Never Die
17. Temple Of Love
18. Perils Of The Wind
Violator

   Близо 50 снимки снимки от великолепното шоу може да разгледате тук.


Коментари   (56)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


warpigs 8.10.2008 08:58:16 отговори + 0 0
Дам,концерта беше разцепващ с мнодго здрав саунд и перфектна организация!
Очаквам така да бъде и за Haggard и Еxciter
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

loki 5.10.2008 17:59:50 отговори + 0 0
Концерта беше номер 1 !
Сега чакам щоуто на симфометълите Haggard и спийд/траш маниаците Exciter на 20 ноември
Надявам се да бъде пак така яко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

niku 4.10.2008 18:36:39 отговори + 0 0
прекрасен концерт...немам думи,направо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

killers 3.10.2008 17:42:21 отговори + 0 0
Още съм превъзбуден от концерта им...
Наистина велик концерт и перфектна организация
Взех си автографи от бандата и полсе все засяках с тях в Строежа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kir4o 2.10.2008 19:24:51 отговори + 0 0
Зашеметяващ концерт беше!
вСички групи се предсртавиха много добре
Евалата на Арт Бг за организацията и добрия звук
Crematory forever!!!
Искам догодина пак
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


marinkata 2.10.2008 08:06:52 отговори + 0 0
Уф,аз не можах да дойда;((
Но пък няма да изпусна Haggard,все пак никога у нас не са гостували симфонични метъл банди
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2008 08:47:12 отговори + 0 0
Супер беше-невероятно преживяване!
Много добра организация,страхотен звук,наистина и перфектни Crematory!
Идва ред и на симфо-метълягите Haggard,дано пак има качествен звук
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.09.2008 21:08:57 отговори + 0 0
Направо ми скриха топката-велик концерт,супер саунд,много емоции
Браво на новата агенция и поклон на фамозните Crematory!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

silwy 30.09.2008 20:14:15 отговори + 0 0
ех,как ме е яд,че не съм била на концерта..;((
Но на Haggard и Exciter задължително ще отида
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.09.2008 18:01:30 отговори + 0 0
Разтърсващ концерт-направо не очаквах такъв готин звук в таа зала!
Организаторите с есправиха добре,а бГ групите ме изненадаха приятно
За хедлайнерите Crematory немам думи-вълшебници...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


salt_of_lemon 30.09.2008 17:04:59 отговори + 0 0
Да бе "страшно пого" - на главите ни отгоре
А концерта беше страхотен, а Crematory се държаха супер приятелски преди това - страхотни са
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2008 16:57:01 отговори + 0 0
Е тва е концерт,майна!
бахти якия звук,и не само за CREMATORY,а и за нашите банди
добре,че дойдох до София ,иначе щях да са изям
погото дет са заформи на HYPERBOREA беше мноо яко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

krematori 29.09.2008 11:53:10 отговори + 0 0
многооо яко забиха, страшно ми хареса, звук всичко на ниво, организация ... Много ма е яд че не дойдох на концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2008 10:48:48 отговори + 0 0
мн яко ревю,много як концерт,много як звук,много яка организация-браво на организаторите
взех си автографи от Crematory,дадоха ми и плакат с подписите на бандата,когато си купувах билета и след концерта пих бира в компанията на Матиас в Строежа...
Просто тва беше най-якия концерт на който съм била до сега!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

topriper 29.09.2008 10:25:02 отговори + 0 0
Направо-разцепващ концерт!Много съм доволен.
Звукът беше на висота,както и изпулнението на всички групи.
Crematory ме изненадаха много приятно и надминаха очакванията ми.
Пoздравления и за новата агенция ART BG за всичко и специално за афтерпартито!
Много е яко да си пиеш питието с твоите любимци непосредствено след концерта.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nо1 29.09.2008 10:07:40 отговори + 0 0
Да в строежа беше супер купон-аз си приказвах с Феликс и Матиас.
А концерта беше опустошителен!
Браво на организаторите от ART BG з аперфектната организация и качествения саунд.
Догодина искам пак концерт на Crematory
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 29.09.2008 09:35:06 отговори + 0 0
Да дойдоха и беше много вълнуващо. Снимахме се, казахме си наздраве. Добре, че реших да ида до WC-то преди да си тръгна и какво виждам пред женкста тоалетна? Матиас и Харолд, а Феликс си пие уискито на бара. Концерта беше разбиващ. Доволна съм във всяко едно отношение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 29.09.2008 09:20:05 отговори + 0 0
Концертът беше перфектен. Направо ни размазаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Smertin 29.09.2008 08:54:35 отговори + 0 0
Много яко, най-сетне ги видяхме и тях!Ако това се беше случило преди 10 год,2 такива зали нямаше да могат да поберат желаещите. За Crematory наживо бях чувал какво ли не, но сега се убедих - мачкат! Revenge също много ми харесаха, Hуperborea не дотам но пак биваха,само дето вече май ми дойде много. Поздравления за организаторите,нека и за напред правят такива готини концерти. m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GARVAN 29.09.2008 08:33:42 отговори + 0 0
Някой може ли да ми каже след концерта дали дойдоха в "Строежа", че аз бях като пребит и след една бира не можах да издържа повече и не ги дочаках. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.09.2008 06:35:35 отговори + 0 0
Като цяло звукът беше перфектен,но на места усещах как озвучителите се забавяха да увеличат микрофона на китариста и той съответно се беше мръщил на няколко пъти ...и мамка му за какъв дявол бяха пльоснали барабаниста зад оная огромна колона...а вместо тва подгряващите банди барабанистите им трябваше да зяпам!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maniac 29.09.2008 00:57:03 отговори + 0 0
Епъ що кво лошо.. Властелина си е прекрасен филм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2008 00:10:56 отговори + 0 0
Авторът на репортажа е попрекалил с "Властелина на пръстените" или WoW Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Abbath_veliki 28.09.2008 23:40:03 отговори + 0 0
Crematory, са големи спор няма
Но не знам дали усетихте как свириха някои от песните си малко по бавно от оригинала, което на мен лично не ми хареса...
Благодаря за перфектната организация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoyanov 28.09.2008 23:28:13 отговори + 0 0
Ще ме прощават двете български подгряващи групи...същото не мога да кажа за Crematory - класа музиканти. Звука беше изключително добър, евала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rum 28.09.2008 22:21:56 отговори + 0 0
страхотени Кремътъри,перфектна организация .когато от АРТ БГ обявиха че ще направят кристален звук ме размяха ,но това което чух в залата ме разби .все още не мога да разбера как го постигнаха,тия изглеждат сериозни организатори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 22:09:08 отговори + 0 0
Наистина беше страхотен концерт. А и Хиперборея изкъртиха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

toto1 28.09.2008 21:36:09 отговори + 0 0
Страхотен концерт,великолепно изживяване,як звук,добра организация
Crematory много ми харесаха-направо се размазах,макар да не съм им запален фен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 19:34:45 отговори + 0 0
сатире, ти го напиши както трябва, пък те хората, ако ше решат, ще намерят информация и за гаджетата на папата, едни умлаути няма да ги спрат. концерта го пропуснах, сигурно е бил як, яка група, яки хора ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 19:32:43 отговори + 0 0
концертът ме изкефи повече от този на Металика
страхотно шоу,невероятен Felix,учудващо добър звук!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darkanka 28.09.2008 18:35:24 отговори + 0 0
аааааааааааа......
Няма такъв концерт!!!
На Temple Of Love щях да се пръсна от кеф!
Поклон на организаторите и на великите CREMATORY!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.09.2008 17:40:44 отговори + 0 0
Умлаути и други подобни не изпускаме, а умишлено премахваме. Защо? - Защото, ако някой издирва нещо си за парчето "Höllenbrand" например, как ще го напише в търсачката? С умлаут ли? В 99,99% от случаите - не :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 28.09.2008 17:39:34 отговори + 0 0
Тва беше най-якия концерт ,на който съм ходил в зала Христо Ботев.
А звукът беше направо...смайващ з астаналата пословична с кофтия саунд зала.
Браво на Арт БГ за старанието и организацията и з азвука.
А CREMATORY....те не са хора,те са ВЕЛИКАНИ!!!
Идва ред и на симфометълите HAGGARD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 28.09.2008 17:34:13 отговори + 0 0
Едно уточнение само да направя! В сетлистата сте изпуснали на места умлаутите в изписването на имената на песните

Още нещо, когато пяха Höllenbrand, Герхард обърка текста)) И на 2та куплета xD Също ми се стори че отново омешаха текста на The Fallen Но, това направи концерта още по забавен и весел
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 28.09.2008 17:09:04 отговори + 0 0
Лошоте бе че нямаше фанелки за мен, имаше само XL, е да ама нямам намерение да я изпълвам. Инак всичко ОК, ще се видим на Haggard. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sungrief 28.09.2008 17:00:46 отговори + 0 0
20-тина че и повече може би трябва да си преброя билетите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grigg 28.09.2008 16:55:50 отговори + 0 0
Е,направо съм сразен и изпепелен!
Такъв размазващ концерт не съм очаквал!
А за саунда-хвала на Арт БГ-давайте все така пичове
И бг групите звучаха убийствено и разпознаваемо-много качестевен звук в тази "коробка"-Хр.Ботев
И залата беше фраш,направо не е за верване...
Сега чакам следващият концерт на новите промоутъри-дано пак да е изпипан и на супер ниво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 16:52:12 отговори + 0 0
Sungrief - 2008-09-28 16:26:13
Самият факт че залата се тресеше от тропота на публиката е показателен за спектакъла който беше изнесен (Такова нещо е било само на 1вия WASP).

На колко концерта си бил, млади момко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 28.09.2008 16:26:13 отговори + 0 0
Концерта на годината...
Такъв звук досега не бях чувал никъде! Поколн пред ART.BG
Такова сценично присъствие и излъчване друга група не знам да има...
Самият факт че залата се тресеше от тропота на публиката е показателен за спектакъла който беше изнесен (Такова нещо е било само на 1вия WASP).

Накрая мислех че ще срутим залата :X :X :X
Поклон Crematory!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Batbozho 28.09.2008 15:58:16 отговори + 0 0
Страхотен концерт,явно всички са доволни което е изключителна рядкост а това значи много и похвалите не трябва да се спестяват.
Кремеитъри доказаха,че са много много големи.Имаха страхотен плеилист.Всичко което исках го чух.
Искрено съм изненадан от перфектния звък по всяка точка на залата.Значе можело.Дълбок поклон пред организаторите и самата група.
За Феликс,това е нечовек.Много голям,старшно сценично поведение.Направо се размазах като го гледах как куфее.
Много съм доволен,че бих пътя от Пловдив до София.
Дано занапред всички концерти са на това ниво.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Crusader 28.09.2008 14:50:52 отговори + 0 0
Този лайв рипорт е някаква шега нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 13:17:39 отговори + 0 0
Hyperborea бяха супер зле. Crematory изкъртиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

От крематориума 28.09.2008 13:15:45 отговори + 0 0
1. Отлично представяне и на трите банди.
2. Много добър звук.
3. Добри светлинни прожектори с реално управление и синхрон с музиката по време на изпълнението на бандите, както и промени в цветовата гама, което създава рядко срещана концертна атмосфера у нас. Най-често светлините се пускат по дифолт.
4. Използване на пушек машина.
5. Добра организация за концерта по отношение на това същия да протича без голямо забавяне във времето.
(6.) Violator от следващия път да пише и сетовете на нашите банди
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonyme 28.09.2008 13:01:19 отговори + 0 0
HYPERBOREA се представиха отлично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 12:38:52 отговори + 0 0
напротив, Хиперборея звучаха много по-усложнено от колкото на времето. И свириха главно нови песни, за това не си ги разпознал. И Benediction - the Grotesque поне при мен се чуваше перфектно и всички наоколо го разпознаха и се кефиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Plesniko - barabanis 28.09.2008 12:32:29 отговори + 0 0
Публиката избухна с пълна сила на Tears Of Time...беше ВЕЛИКО ШОУ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fallen 28.09.2008 12:29:53 отговори + 0 0
прекрасен концерт....и ЗВУК...но само на Crematory.Специално гледах как на сета на Revenge озвучителите си играеха с пулта.Hyperborea честно малко трудно разпознавах песните им а съм ги слушал и гледал много пъти.Звучаха ми някак опростено.Киро май беше пиян та в началото незнаеше къде му е микрофона,но кавъра на Benediction беше супер макар май и неразпознат от публиката.Да в скапаната барака най-после се чу звук и то явно че не беше с кой знае колко впечатляваща техника.....щом може значи ще очакваме и на др концерти там това качество.Браво ART BG!Crematory-мн големи...и най-важното-залата беше пълна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 12:25:34 отговори + 0 0
мда, звука наистина беше страхотен, и аз останах озадачен от този факт :> Само Revenge малко ми глъхнеха, ама това е сигурно защото на тях бях на седалките почти успоредно със сцената и предполагам там си беше скапан саунда цялата вечер.
Много ми харесаха иначе, сменили са китарите (стария Ibanez на Стафа и още по-стария Hohner на Дейва) с нови Jackson-и, басиста не го бях гледал до сега, май е нов. Много по-добре от последния път като ги гледах на Аморфис преди година.
Хиперборея с/д мен само са спечелили с новите членове. Просто са задобряли адски много...за съжаление за сметка на сценичното им поведение. Но като цяло съм много доволен от тях.
От Крематори да не говорим, беше страхотен концерт, само да бяха свирили и Transmigration и щеше да е върха!!!
Единственото ми разочарование беше от селските "метълисти". Нямам предвид хора от провинцията естествено, а такива със селски, пияндурски манталитет. Имаше такива, толкова пияни, че буквално припадаха и се държаха прави само защото беше адски гъчкано отпред. Беше адски неприятно, бутаха и удряха дори и момичета без да им пука, дори далеч от Погото™, адски неприятни смръдливи типове, заради които на метълите им се носи лошо име. Имаше дори някакъв, който беше повърнал на пода сред хората в средата на шибаната зала и хората трябваше да тъпчат на гадната му смрат, животните се бутаха и мучаха като някви пошли нещастници живеещи само с мисълта как да си купят алкохол всеки следващ ден за да се размажат, и като кажат, че са били на някакъв концерт естествено да не си спомнят нищо, но за сметка на това са се размазали подобаващо. Нямам против другите да се забавляват както си искат, но не и когато с това си занимание пречат на останалите, проклети, пошли нещастници, да умират в кофите во век и веков и да не запомнят нищо от най-хубавите си моменти в живота си дано!!! Ако от мен зависи вече при охраната на вратите винаги ще има човек с дрегер и който е пил повече от 2 бири да ходи у лево, ако ще и 10 билета да си е купил. Извинете за това, че се отклоних от темата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 28.09.2008 12:18:33 отговори + 0 0
Много цветен език си извадил, вайълейтъре, евалла. я кажи с кво си се друсал снощи

концертът си беше сбъдната мечта, отидох с големи очаквания и те се оправдаха. единствено не съм вярвала че точно пък след крематори ще ме боли врата толкова....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 11:48:52 отговори + 0 0
можело значи! можело в бараката "хр. ботев" да се изкара хубав звук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.09.2008 11:28:24 отговори + 0 0
О, чудесно си прекарахме! Браво! Още една мечта се усъществи по подобаващ начин!!! Не мога да повярвам, че това стана в ХРисто Ботев и звукът беше толкова страхотен!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mimkataa 28.09.2008 10:57:09 отговори + 0 0
Прекрасен псектакъл с много готик,силас,мощен Felix
и наистина прекрасен звук!!!
Браво на организаторите и ,разбира се-браво на групите!
Направо надминаха всичките ми очаквания!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 28.09.2008 10:49:50 отговори + 0 0
Хубав концерт, хубав звук...хубаво ревю! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2008 09:46:42 отговори + 0 0
гоЦици, а? хехехеех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 28.09.2008 09:43:38 отговори + 0 0
Хубаво е като има конкуренция между промоутърите. Така ще оцелеят най-качествените. Тези момичета и момчета от ART BG мисля че имат бъдеще. И аз не съм от най-заклетите фенове на Crematory, но това е една от най-уважаваните от мен банди. Всъщност една от първите, с които прослушах готик. Беше чудесно!
Бях се качил на седалката на първия ред на трибуните и така виждах цялата публика. И тя беше на ниво. Вярвам, че групата също се е изкефила. Дано престоят им в България им е харесал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ники 28.09.2008 08:56:01 отговори + 0 0
Евала на Crematory, за прекрасният концерт. Този концерт е може би един от най-добрите на които съм присъствал, нищо че не съм техен фен. Немога да не отбележа, че и аз бо качествен звук в тази зала не бях слушал до този момент. Специално Crematory си звучаха перфектно, всичко се разбираше. Хвала и на организаторите за перфектната организация! Повече такива концерт трябва да има тук ми се струва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".