CREOZOTH - проектът на членове на CANDLEMASS ще издаде дебют

20 окт 2005, 08:08 ч. 94 / 2 0
пред./следв.
"Escapi Music" са определили 25 октомври за дата на издаване в Северна Америка на дебютния албум на CREOZOTH, нова банда с участието на членовете на CANDLEMASS - Lars Johansson (китара) и Jan Lindh (ударни), заедно с вокалиста Michael Storck (X-PLODE, YNGWIE MALMSTEEN) и басиста Tobbe Moen (екс-REDFUN, OZ).
   Според Lars името "Creozoth" е "Човек, който изяжда толкова много, че експлодира във филм на "Монти Пайтън"... също така е растение на 12 000 години, което живее в американската пустиня, и, освен това, е смъртоносна отрова, която е убила много железопътни работници".
  Базирани в Стокхолм, Швеция, CREOZOTH съществуват от две години и са напълно готови да реализират едноименния си дебют. Албумът е написан и продуциран от Johansson и включва "бързо и бавно хард енд хеви, свежи рифове, приятни припеви, елегантни песни и диви сола", според Lars.

още за:

Creozoth
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".