CRYSTAL VIPER подписват с "Listenable Records", издават нов албум през януари

9 окт 2020, 22:08 ч. 451 / 7 0
пред./следв.

   Полските хевиметъли CRYSTAL VIPER са подписали договор с "Listenable Records" за няколко албума. Новата им творба, наречена "The Cult" ще излезе на 15 януари 2021 г. CD и дигиталната версия ще съдържат като бонус-трак кавъра на KING DIAMOND "Welcome Home" (записан със специален гост китариста на KING DIAMOND Andy La Rocque). Изданието на винил ще съдържа кавъра на британската група SATAN "Trial By Fire".

   По-долу може да видите обложката и списъка с песни на "The Cult". Артуъркът е съдаден от Mario Lopez и отразява, че албумът е вдъхновен от творчеството на Хауърд Филипс Лъвкрафт.


01. Providence
02. The Cult
03. Whispers From Beyond
04. Down In The Crypt
05. Sleeping Giants
06. Forgotten Land
07. Asenath Waite
08. The Calling
09. Flaring Madness
10. Lost In The Dark
11. Welcome Home (King Diamond cover - CD bonus)
12. Trial By Fire (Satan cover - vinyl bonus)

 

още за:

Crystal Viper


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".