CUPOLA пускат целия албум "Pandaemonium" за свободно слушане

5 дек 2016, 11:38 ч. 745 / 5 2
пред./следв.

   Столичната мелодична дет метъл група CUPOLA качи в своя YouTube-канал всички песни от втория си албум "Pandaemonium", издаден в края на 2015 г. Деветте парчета от диска могат да бъдат слушани безплатно чрез плейъра по-долу.

   "Pandaemonium" излезе на 12 ноември миналата година и беше представен с клубно турне в България. Албумът е записан в "Urban House Studio" в София и е мастериран в "Dugout Productions", Швеция.

   Съвсем скоро, на 9 декември, CUPOLA ще свирят на сцената на клуб "Mixtape 5" в София заедно с DARK FUNERAL, CARACH ANGREN и българите LIEVEIL (поръчай билет онлайн).

 

 

още за:

Cupola


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fen 5.12.2016 12:17:02 отговори + 4 1
Направо ще си махна главата в петък! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

headOff 5.12.2016 12:10:21 отговори + 5 1
Много яка банда със силен Блек метъл нюанс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".