"Cyber punX Fest" на 29 ноември в София

20 окт 2014, 17:12 ч. 404 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 29 ноември 2014 г. Софийският клуб „Bar ZAR" ще бъде домакин на първия фестивал за electronic rock, synthpunk и chiptune: "Cyber punX", с участието на APE|MEN, ELECTRIC DRAGON, ABYSMATIC и MAZUT + DJ сетове от SKANKER, Ico Dark, Dory, Abysmatic, T.A.

Четири уникални групи застават на една сцена с диджеи и косплейъри, за да ви изстрелят в космическото бъдеще на електронната музика. Дълбоките баси, мощните китари и премахващи задръжките 8-битови електронни звуци, ще ви накарат да танцувате до тавана и по-нагоре. В началото на вечерта Sci-fi и кибер косплейърите с техните костюми ще ви помогнат да се потопите в атмосферата. Всеки ще може да се облече колкото си иска екстравагантно и да се почувства в свои води. Групите ще свирят по два сета, един преди и втори след полунощ. След тях партито ще продължи до сутринта с диджей сетове със synthpunk, trapstep, dubstep, electro, chiptune, industrial, j-pop и witch house.

Cyberpunk групата MAZUT е известна с енергичните си, цветни и яростни живи изпълнения. Стилът им е смесване на punk, chiptune, electro, synthpop, hip-hop, industrial и в последно време - witch house.

APE|MEN е индиелектро проект създаден през 2013 от Ивайло Чалъков (STAIN, GRAVITY CO.), Петър Съмналиев (SUFFER H, GRAVITY CO.) и Борис Чеширков (GRAVITY CO.). Бандата издаде четири демо парчета и сега подготвя дебютното си ЕР.

Уникалната по рода си в локален мащаб формация ABYSMATIC черпи вдъхновение за живите изпълненията от банди като THE PRODIGY и PENDULUM, преплитайки безкомпромисна електроника с агресивни живи китари и барабани.

ELECTRIC DRAGON е електро-рок група, стилът им е с преобладаващи 8-битови звуци, типични за видео- игрите от 80-те години. Заедно с тях звучат бързи ритми, подкрепени от електроника и затвърдени от агресивни насечени рифове.

 

още за:

Cyber Punx Fest
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".