CYNIC полагат финалните щрихи по новия си албум

27 юни 2008, 15:59 ч. 275 / 8 2
пред./следв.
Възродените технични метъли CYNIC приключват работата по очаквания си с голямо нетърпение нов албум. Той ще излезе по-късно през годината от "Season of Mist Records", а продуцент е Warren Riker. Междувременно CYNIC обявиха и първите дати от предстоящото си европейско турне. Най-близките до България спирки на бандата са в Чехия (6 август), Полша (3 август) и Украйна (5 август).

още за:

Cynic


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


grey 28.06.2008 17:55:06 отговори + 0 0
Това, че Sean Malone се е завърнал в групата и свири в целия албум е жестоко. Новият материал ще е убийствен, няма как иначе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 27.06.2008 18:21:07 отговори + 0 0
а на 4ти?!къде са?!бързо някой да ги ориентира малко по-на Юг! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".