D-Day 16 ноември 2010 - SABATON дебаркираха в магазин Camouflage.bg

20 ное 2010, 17:33 ч. 354 / 7 1
пред./следв.
На тази дата, която дълго време ще помним, се състоя и заключителната част от партньорството между "ABV Pro" и първия български военен магазин Camouflage.bg, а именно "Meet & Greet" със SABATON. Групата, заедно с тур-мениджъра им, и нежната половина от родните промоутъри "ABV Pro", пристигна на място минути преди 14:00 ч. Пред магазина вече ги чакаха над 70 верни фена, събрани около ретро мотоциклета с кош, с който впоследствие бе транспортиран до зала "Христо Ботев" фенът, спечелил голямата награда от рок радиото на България "Z-Rock". Последваха минути на подготовка от страна на домакините от Camouflage.bg и първата вълна от фенове (вкючително и гости от Гърция) бе поканена в "бункера" при SABATON. За радост на феновете, магазинът се оказа много по-голям от това, което всички си бяха представяли. В последвалия един час на приятелска атмосфера почитатели и банда бяха едно цяло. Гвоздеят на събитието определено бе, когато феновете от "Panzer Battalion Bulgaria" поднесоха подарък на SABATON под формата на радиоуправляем германски "Panzer III als Tauchpanzer". След като срещата приключи групата остана в магазина необезпокоявана и се отдаде на шопинг. Измежду нещата, които си избраха, фигурираха боксерки с urban-камуфлаж, българско знаме с размер 330 на 130 см и черни модулни тактически жилетки, с които часове по-късно ги видяхме обелчени по време на шоуто им. Любопитно е, че групата не се докосна до бирата, която бе приготвена за тях и на въпроса "Защо?" Joakim отговори, че нямат практика да пият преди концерт. За сметка на това пиха минерална вода "Lauretana" и опитаха енергийните био блокчетата на "Organic FoodBar" – продукти, които скоро ще могат да се купят онлайн наред с всички останали стоки от електронния магазин на Camouflage.bg

   73 фотоса от "Meet & Greet"-а със SABATON може да разгледате тук.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


martin 26.11.2010 16:51:00 отговори + 0 0
хубаво е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".