D2 представиха новото си видео "Марс"

28 яну 2019, 14:58 ч. 1523 / 10 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Обичаната българска рок група D2 зареди гостите на премиерата на новото им парче с много музикално настроение, космически саунд и с лайв изпълняния на най-големите си хитове.

Концертът започна с подгряващи изпълнения на Ния Петрова, победителката в „Гласът на България“ и продължи с ударен лайв с най-харесваните песни на групата: „Ти и аз“, „Sex& Лъжи&Музика“, „И пак вали“, „Егоист“, „Cherry Tree”, “6”, “Ледено момиче“, „Нямаше кой да ми каже“ , „Аз и Ти“, „Тук и Сега“, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“.

Публиката чу и уникалното изпълнение, микс между хита на D2 „100 години“ и любимата народна песен „Дельо Хайдутин“ в изпълнение на Дидо, гласовитата Лилия Семкова от „Фермата“, под съпровода на родопски гайдар.

Разбира се, бисерът на концерта бе най-новата песен на групата и видеото към нея – „Марс“, които очароваха всички присъстващи с невероятна музика, текст и стилната визуална атмосфера на клипа.

Сред гостите в столичния Sofia Live Club бяха много от известните професионални музиканти, между които „Златното перо“ – текстописецът Александър Петров, Константин Марков и Дани Ганчев от „Тангра", барабанистът на „Гравити Ко“ – Стефан Попов както и актрисите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев в компанията на съпруга си – режисьора Мартин Макариев.

Сред специалните гости бяха и повечето от участниците в риалити формата „Фермата“, дошли да чуят на живо вокалистът на групата Деян Каменов –

Дидо, който стана победител в шоуто. Както и членовете на екипа, работили по видеоклипа на „Марс“, начело с режисьора Валери Милев.

„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента.

Видеото можете да гледате тук:

 

Очаквайте подробности за национално клубно турне на D2, което започва през февруари и ще се проведе в двайсет български града.

 

още за:

D2


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stewie Griffin 29.01.2019 12:23:06 отговори + 12 1
Тоя Дидо е като Блейз Бейли. Има уникалната способност да звучи фалшиво дори и в студиен запис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 29.01.2019 10:35:28 отговори + 8 1
Тежко е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чухче 29.01.2019 08:30:09 отговори + 13 3
От цял чувал ...., избраха НАЙ-ФАЛШИВИЯ вокалист За парчето, същото , като на всички поп групи в БГ Отврат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 29.01.2019 19:54:56 + 0 1
Да ти кажа, аз също не се кефя особено на D2, откакто замениха Дичо, но някак си не е редно да ги сравняваш с поп групите в БГ. Слушал съм български съвременен поп, български съвременен рап и съвременна чалга (в името на науката) - разлика между тези стилове вече НЯМА! Ни откъм визия, ни откъм музика, ни откъм текст. Само дето го пеят в стил "ар ен би", "рап" или "поп". Визирам Герита-Николчета, Тити, Крисковци, Дрисковци, 100 л*йна и други подобни, дето са "мейнстрийм". И после чалгарите и БГ "рапърите" спорят кой стил бил по-хубав! Чалгата отдавна не е просто стил пошла "музика" или начин на живот, а реалността в България! Планът на управляващите явно проработи!

D2, ако не друго, все още свирят някакъв поп-рок като от едно време!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 29.01.2019 20:00:18 + 1 1
Да погледнеш веднъж Сузанита (която на 14-15 вече имаше силикон в джуките, пушеше трева и излизаше с някаква 30-годишна батка) на какво прилича и за какво пее, както и софийските кифли на центъра, и веднага ти става ясно положението в страната... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дядо ви рок от епохата на 28.01.2019 17:21:43 отговори + 5 14
Браво за мелодичният поп-рок и браво за мелодичната поп-рок посока.Не е метъл и не е необходимо да бъде метъл.Има достатъчно метъл за всеки вкус и джоб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 28.01.2019 17:45:49 + 8 5
Дядо, нали навремето образованието беше на по-високо ниво и се държеше на правописа... Ти защо си неграмотен, дядо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".