D2 представят новия си албум на 28 март в "Joy Station"

17 фев 2014, 18:46 ч. 477 / 8 5
пред./следв.
Новият, четвърти студиен албум на D2 вече има обявена дата за издаване – 28 март. Същата вечер бандата ще представи творбата със специален концерт в клуб "Joy Station", Студентски град. Митко Кърнев описва предстоящия диск с думите: "Този албум обединява най-доброто от двата етапа на групата", и добавя, че повечето от парчетата ще бъдат на български език. Това ще е първият албум на D2 от 8 години насам, когато те издадоха записания в Лос Анджелис "6", продуциран от американската китарна легенда Lanny Cordola, в студиото на бившия барабанист на GUNS N' ROSES - Matt Sorum. В новия диск специален гост пък е китаристът Slash (VELVET REVOLVER, екс-GUNS N' ROSES) Билетите за промоцията на новия албум ще се разпространяват в мрежата на "Тикетпро" и на място на касата на "Joy Station".

още за:

D2


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


морикуку 18.02.2014 14:44:45 отговори + 0 0
хаххаа,ужасТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 18.02.2014 09:28:09 отговори + 0 0
На тези кой им плаща да си записват албуми в Америка? Перат пари нещо или... ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Идеен стрейт 18.02.2014 00:45:28 отговори + 0 0
Тези досадни мухъли кога ще престанат да ни мъчат???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

qa 17.02.2014 21:36:37 отговори + 0 0
Еми могли са, платили са Сега ще го тръбят до второто пришествие Като не могат да се похвалят със себе си, така ще е
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Омраз 17.02.2014 20:59:08 отговори + 0 0
Всеки може да си викне Слаш за "специален гост", стига да може да му плати Преди години ми бяха попадали ценоразписи на звезди и си спомням, че цената Слаш да ти "удари" едно соло хич не беше ниска.
...но това по никакъв начин не означава, че останалата част, от тия безидейни наркомани ще струва!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".