D2 с любовен рок концерт на 14 февруари

2 фев 2018, 13:08 ч. 1193 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

D2 с любовен рок концерт All We Need is D2 Love на 14 февруари!

Специално за феновете ще представят и чисто нова песен

На 14 февруари за всички влюбени в хубавата музика D2 ще изнесат покоряващ сърцето концерт в най-новата софийска сцена за музика City Stage. Вечерта ще бъде много специална. Групата е подготвила акустичен сет с големите си хитове, кавъри на най-романтичните песни за всички времена, като “Wicked Game” на Крис Айзък и ексклузивно представяне на новото им парче “Егоист”. Въпреки името, песента е посветена на любовта.

На сцената D2 ще излязат с оригиналния си барабанист -  Явор Александров (Яшо), чието официално завръщане в групата след петгодишна раздяла беше обявено в края на миналата година. Специален гост ще бъде Ивайло Цветков – Нойзи.

За празника на любовта клубът е подготвил изключително предложение за класическа среща – вечеря & концерт. Феновете ще бъдат посрещнати с питие от една от най-добрите винарни в България - Medi Valley.

Като допълнителен жест романтичният рок концерт на D2 е и на празнична цена - 10 лв. редовен билет на предварителна продажба и 15 лв. в деня на събитието и на входа. 

 

още за:

D2


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


джезве с кокаляк 6.02.2018 16:08:17 отговори + 0 0
тоз на постера май не е яшо или се бракам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 5.02.2018 11:03:44 отговори + 1 0
Покоряващ сърцето концерт? Плача... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4pm 2.02.2018 16:55:37 отговори + 9 0
Любовния им концерт трябваше да е днес, 2-ри февруари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един учтив морков 2.02.2018 13:35:55 отговори + 15 1
Вечните натегачи: БТР, Д2, Остава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockFan 2.02.2018 13:28:57 отговори + 13 0
А, нема нужда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".