D2 ще снимат новия си видеоклип в Турция

17 юли 2009, 07:43 ч. 361 / 15 16
пред./следв.
На 18 юли D2 заминават за Турция. Както вече беше обявено, на 18 – 19 юли 2009 в Истанбул ще се проведе един от най-силните летни фестивали в Европа тази година и най-голямото събитие на открито в страната - "Rock N Coke". Топ артистите на "Virginia Records" D2 ще забият на основната сцена на втория ден от феста. На 19 юли (неделя), от 14:00 ч. те ще направят сет от 50 минути. В него ще бъдат включени парчета като "Breakdown" от филма с Dolph Lundgren, "Deadman", "Primal", "Stars from Oblivion", "Fire in the Hole", както и следващия сингъл на групата "Fake It". След D2 на същата сцена ще се качат култови звезди като COLD WAR KIDS, RAZORLIGHT, KAISER CHIEFS и LINKIN PARK.
   След края на феста D2 ще заснемат и видеоклип към най–новото си парче "Fake It". Това е и причината с тях освен 10 души технически персонал да пътува и екипът на режисьора Васил Стефанов, който вече е организирал всичко необходимо за снимачния процес в Турция.
   По време на престоя си в Истанбул D2 ще отседнат в 5 звездния хотел "Marriott". Вратите за феновете, които ще къмпингуват на феста се отварят още на 17 юли (петък) в 16:00 ч. Място на събитието е "Istanbul Park".

още за:

D2


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 19.07.2009 01:41:34 отговори + 0 0
преди седмица бях при приател,който е голям фен на групите от бивша югославия,или така наречените юго групи.колекцията му представлява една доста голяма секция напълнена по всички чекмеджета и витрини с дискове,ем-пе-тройки и дивидита.разказа ми ,че наскоро е имало голям фестивал на юго рока и той го е гледал лишавайки се от сън една или две нощи.аз съм фен на някои техни групи като Рибля Чорба,Дивлье Ягоде,Ватрени Полюбац,Горди,Канал3,Осми Путник и други.това което ми прави впечатление е че тези групи още от край време са много истински ,смели,неподправени,безкомпромисни и всеотдайни на феновете.затова и феновете винаги са ги поддържали като купуват фанатично албумите им и пълнят залите на концертите им.и тази взаимност помогна с времето да изградят своя юго-сцена с традиции.при нас ситуацията е следната:през 80те феновете бяха много горещи,но групите бяха абсолютни кариеристи,които гледаха да печелят и да си нямат проблеми с властта от там и отношението към тях постепенно се обърна и ние сякаш не вярваме,че може да излезе нещо добро от нас.а то излезе и ние не го подкрепихме,и това беше Ер Ь Малък.има и други добри групи които също не подкрепяме поради националното ни себепрезрение.мой приател,който преди години търсеше някаква много скъпа ХЕВИ МЕТАЛ енциклопедия намира обява в интернет от някакъв французин,който дава100 долара за първия албум на ерЬмалък-винил.свърза се с него и направиха замяна енциклопедията за плочата на ерЬмалък.моя апел е първо групите да бъдат верни на себе си и на феновете,а ние да познаваме истинските и да ги подкрепяме.аз имам много голямо доверие в ерЬмалък и дано ме зарадват с нов албум.имаме една група ЛитълБигБенд на,които след концерта докато не стиснах ръцете и не поговорих с китариста (тоя е велик музикант)не можах да си тръгна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 18.07.2009 21:39:57 отговори + 0 0
аре бе,точно па в Турция,блях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 23:12:09 отговори + 0 0
Да пич, за предрасъдъците си напълно прав, но за това сме виновни ние, за ъндърграунда на ъндърграунда не си. Как става така, че примерно едни гърци изкарват групи като Rotting Christ или Astarte имат успехи по цял свят или едни поляци Behemoth и ги знаят навсякъде, нищо че са си един вид ъндърграунд. Нашите комплекси, предрасъдъци и позьорство се виждат и от луната и за това, още дълго ще храним наистиана добри групи, и ще хвалим наште си, които само ние си ги знаем, във времето на youtube и myspace. Трябва да се казва, че царя е гол. това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 21:47:22 отговори + 0 0
D2 са страшно музиканти и вокала им е все по-добър. Днес говорихме с приятелката ми - и тя ми каза нещо за което е много права. Хората извън българия нямат нашите предрасъдъци кой бил комерс, кой бил повече озлобен отколкото креативен ъндърграунд като Нуфри. Хората от вън се интересуват от най-добрите бг групи и ги канят да свирят на фестивали... И кои свирят? D2 и Gravity Co. ! Не съм чул Нуфри да е свирил извън България и то не защото е по-лошо... защото е непопулярен! България е ъндърграунд спрямо Европа... те не искат на ъндърграунда ъндърграунда... те дори не предполагат че съществува и нямат никакво време да го търсят, просто виждат че най-популяраните групи в България са добри и ги канят да свирят в чужбина. Това е. Аз се радвам че можем да предложим D2. Много са добри и не само че не ме е срам от тях, като от половината български групи, ами и ми е приятно да ги слушам и гледам. Това е братя метъли моето мнение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 20:57:19 отговори + 0 0
Felly е много прав! Няма смисъл да се подкрепя нещо само от криворазбран патриотизъм. Ако нещо е добро е добро, и ако не е, не е. Към българските групи трябва даже повече критика, за да може най-накрая да се появи нещо свестно. Д2 са добри музиканти(без вокала естествено), но не правят музика от сърцето и душата, и това се вижда от всички. Само комерс. Същото важи и за Тома Айдъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


makeyourownones 17.07.2009 17:36:47 отговори + 0 0
Slipaway - 2009-07-17 10:34:12
Аве действително не мога да ви разбера. Не ви харесва новината - не отваряте, не четете и НЕ КОМЕНТИРАТЕ. И аз бих предпочел да чета новини само за технични дет метъл групи, ама няма начин. Колкото по-широк е кръгозора на една медия, толкова по-добре за нея. Не бъдете тесногръди "метълисти", смешно е просто.

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 17.07.2009 15:04:04 отговори + 0 0
Щом нещо не ми харесва-плуя, и не ме е*е българи ли са, цигани или американци! Нещо повече-слушам нещо и тогава плюя. Ето снощи се присмивахме на Найтуиш и Диму Боргир-пускаш ютуб и си преценяваш. Въпрос на вкус и естетика.
Що не плюя по Нуфри,а? Ако се сещате кой е, де, че като имам в предвид вкусовете на посещаващите сайта...
Плюенето и недоволството на хората е началото на прогреса. Другото е хипарщина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 14:43:10 отговори + 0 0
D2 са страшни! браво браво браво !!! кефя се много за тях аз ще ходя на феста и ще ги гледам!!!!! а за негативистите във форума - не коментирам... явно в българия е тендеция да се плюе, а не да се твори
фестивала е страшен и се радвам старшно много че българска група е поканена на основната сцена. д2 свирят страшно добре, аз съм им фен и с удволствие ще викам за тях в турция
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 13:03:25 отговори + 0 0
пич, недей така, бе - много са яки, ма няма кой да ги оцени ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 17.07.2009 12:18:40 отговори + 0 0
Тръгваме за феста след малко!
Но учтиво пропускаме Д2 и целия ден втори. Педи-Рок не слушаме!
И да ме извинявате, но понеже едно очилато роуди на топ-артистите на Вирджиния рекърдс-Д2, ми е добър приятел и ми обяснява колко са добри, та си дръпнах албума им, записан в САЩ (разбира се, че няма да си го купя, то май и неможе!) Еми по-голяма дрисня не съм слушал от албума на Тома Айдъла и от последния на Мотли Крю. Ама така е, като се вра във води, в които не плувам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 17.07.2009 10:41:56 отговори + 0 0
Че Pro-Pain ще имат концерт на 10.09 сме казали още през май месец. Ти що не си чел, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slipaway 17.07.2009 10:34:12 отговори + 0 0
Аве действително не мога да ви разбера. Не ви харесва новината - не отваряте, не четете и НЕ КОМЕНТИРАТЕ. И аз бих предпочел да чета новини само за технични дет метъл групи, ама няма начин. Колкото по-широк е кръгозора на една медия, толкова по-добре за нея. Не бъдете тесногръди "метълисти", смешно е просто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 10:30:40 отговори + 0 0
Дидо отива да се запознае отблизо с манаф културата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crimson 17.07.2009 10:22:40 отговори + 0 0
И на мен ми дремееееееееееееееее, че Д2 ще правят каквото и да ееееееее.
П.П. Така като сме почнали поне да кажете неква новост около Джъстин Тимбърлейк и поредният му клип с некви леки мадами, чиито гащи той опъва?????
П.П.П. Що не кажете че Pro-pain ще имат концерт на 10.09. и че Odd crew ще ги подгряват????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 10:01:20 отговори + 0 0
@Ашмеди - 2009-07-17 09:32:04
много тежки, направо мачкат! ако повечето от тях можеха и да свирят ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ашмеди 17.07.2009 09:32:04 отговори + 0 0
Якоо!Д2 са изроди. Много малко БГ банди могат да се сравняват с тях, особено сега, с този мачкащ тежък звук. Желая им успех в Турция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".