Дадоха ход на делото срещу Tim Lambesis

17 сеп 2013, 12:34 ч. 179 / 5 5
пред./следв.
На 16 септември Върховният съд в Сан Диего реши, че има достатъчно доказателства и дава ход на процеса срещу фронтмена на AS I LAY DYING Tim Lambesis, който е обвинен в заговор за убийството на жена си. Известният с пристрастеността си към бодибилдинга музикант е споделил пред приятели във фитнес салона, където е тренира, че търси човек, когото да наеме за убийството на съпругата си. В последствие на 23 април с Lambesis се е срещнал полицай под прикритие, който се е представил за наемен убиец. Певецът е потвърдил пред него, че желае смъртта на жена си, с която са разделени, тъй като тя е правила живота му труден, не е позволявала на Tim да се вижда често с трите им осиновени деца и, освен това, е затруднявала процеса по развода. Lambesis е дал на мнимия убиец 1000 долара в брой като предплата, снимки на съпругата си, кода за охранителната система в дома й, както и датите, на които музикантът ще се вижда с децата и ще има алиби. Tim се е притеснявал и от обстоятелството, че след развода жена му е щяла да получава голяма част от доходите му - цели 60%. Според показанията на полицая, Lambesis е изрекъл думите "За да съм напълно ясен, трябва да знаеш, че наистина я искам мъртва".

   Делото срещу фронтмена на AS I LAY DYING влиза в съда на 22 октомври.
tim lambesis in court


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.09.2013 19:03:50 отговори + 0 0
горкият човечец,къде ли я е намерил тая отровница Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зоикс 17.09.2013 16:03:47 отговори + 0 0
Каквото и да му е направила не заслужава това което той е щял да и направи. Да е мислил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 17.09.2013 14:32:40 отговори + 0 0
НЕ заставам на ничия страна, не го познавам тоя и не знам къф хахо може да е, НО само смея да си представям тая кфа гадна пачавра е и кфо му е напраила на човека за да стигне то такива крайности ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.09.2013 13:27:00 отговори + 0 0
Точно натам е тръгнал. Не виждам как би могъл да се измъкне. Даже и да частично да му намалят наказанието като за първо престъпление пак нещата са доста сериозно и едва ли ще се отърве условно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бъб 17.09.2013 13:23:55 отговори + 0 0
Еми да оди у затвору са тоя заблуден христиенин и билдър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".