Дайте своя принос за новинарската секция на PRO-ROCK.NET

11 авг 2007, 16:28 ч. 123 / 1 0
пред./следв.
Посещавате страницата на любимата си група и виждате на нея интересна новина, която смятате, че трябва повече хора да научат - изпратете ни я и ако преценим, че е наистина важна - ще я публикуваме. Ако желаете и оставите своето име или псевдоним - ще бъдете посочен и като "виновник" за оповестяването на конкретната информация :-)
   Все пак, преди да изпратите нещо, пуснете едно търсене в новините, за да се убедите, че вече не сме отразили съответното събитие.
   Задължително посочете точния адрес в Интернет, на който сте видели информацията, за да сме сигурни в нейната достоверност.
   Ако вие сте член на българска банда, която е записала ново демо или албум, ще изнесе концерт или иска да оповести каквото и да било за себе си - също може да ни изпратите информация, но е желателно преди това тя да е публикувана във вашия MySpace-профил, уебстраница или другаде.

   Имайте предвид, че няма да публикуваме безогледно всичко, което ни се изпрати и не се сърдете, ако "вашата" новина не се появи на PRO-ROCK.NET ;-)

   Формата за изпращане на новини ще намерите тук.

   WE ROCK!

   Б. ред. - Минути след пускането на тази новина, започнахме да получаваме и първите съобщения от посетители на сайта, които бяха публикувани почти незабавно. Така новата ни инициатива вече дава резултати много по-добре от очакваното. Благодарим на всички, които изпратиха и ще ни изпратят интересни новини!

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".