Дамската формация AUDIOVISION ще свири в "The Box" на 8 март

2 мар 2010, 19:25 ч. 475 / 9 1
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Тази година за първи път рокерите имат къде да празнуват 8 март. Организаторите на концерта AUDIOVISION "Rock Roses", който ще се проведе в клуб "The Box" (бул. "Стамболийски" 41) ще промени представите ни за празника на жената. Българската група AUDIOVISION, която се състои от четири талантливи млади музикантки и техния барабанист, ви канят на диво музикално приключение. В продължение на няколко часа те ще забият мощно на сцената на софийския клуб и ще изпълнят парчета подготвени специално за събитието. Събитието се осъществява със силната подкрепата на Егида "3 ЕООД".

   AUDIOVISION са създадени в град София през 2004 г. Проектите на групата са стилово ориентирани към модерен, мелодичен поп - рок с елементи на фънк и денс. Освен няколко часа незабравимо музикално изживяване, организаторите са подготвили допълнителни изненади, като Auto Q, което ще бъде инсталирано на сцената и ще помогне на публиката да изпълнява заедно с групата любимите си парчета. За останалото ще разберат всички дошли да се забавляват с AUDIOVISION на концерта "Rock Roses". Публиката не трябва да се заблуждава от нежната външност на дамите, които ще се изявяват по време на концерта, защото те са не само красиви като рози, но крият в себе си мощния талант на рокаджийки от световна класа и вече са се доказали не веднъж.
   Като жест към всички, които са решили да бъдат част от рок концерта "Rock Roses", цената за вход ще бъде минимална, за подобно събитие, а именно 6 лв. Началният час е 20:00.

още за:

Audiovision
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.03.2010 11:05:59 отговори + 0 0
Хахахахахаха, баси смешното изявление... А и цената щяла да бъде минимална. Дайте да ги видим тези красиви като рози, супер-дупер хипер талантливи баранистки и техният музикант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".