Danny Worsnop няма интерес да стане постоянен член на ASKING ALEXANDRIA отново

26 мар 2017, 11:16 ч. 972 / 3 17
пред./следв.

   Вокалистът Danny Worsnop разкрива, че засега няма интерес да бъде отново постоянен и пълноправен член на ASKING ALEXANDRIA. Той предпочита всяко турне или записи да бъдат уговаряни по отделно, без да бъдат правени дългосрочни планове.

   Worsnop се завърна в ASKING ALEXANDRIA миналия октомври, когато групата бе поставена в безизходица от предишния си фронтмен Denis Shaforostov, който буквално изчезна без предупреждение. От тогава ASKING ALEXANDRIA направиха две турнета с Danny, а в момента се обсъждат и нови обиколки. Също така, певецът е подписал и да участва в нов албум на групата.

 



Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


PARKWAY DRIVE 26.03.2017 17:08:08 отговори + 2 2
са истината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.03.2017 17:24:26 + 1 1
Ново попълнение на тролския събор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 26.03.2017 16:33:35 отговори + 6 4
Я си отворете темите за Мейдън и винилите и вижте дали има мой коментар.Кво ми приписвате коментари.Избягвам да ви коментирам умрелите хеви "величия" вече.Asking alexandria никога не съм им бил фен.Доста са ми бездарни и лигави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.03.2017 17:25:22 + 3 1
Не точно за Мейдън, но другаде имаш "принос". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gafus 26.03.2017 14:38:49 отговори + 4 4
к'ви са тия ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.03.2017 13:37:08 отговори + 5 8
Кънтри музиката му се получаваше донякъде и даже заприлича на мъж - заряза дамските си дрехи, емо косичката и педалската визия, за разлика от зализаните си събратя, та дори и качи няколко килограма. Звучи странно от моята уста (пръсти), но на мен ми се стори като добър кънтри певец от това, което съм чувал. Далеч по-добра музика прави, когато не реве за проблемите с мама и тате. Жалко, че се връща при към фалшивия метъл и позьорщината, имайки предвид, че има глас. MTV е зла корпорация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 26.03.2017 14:37:33 + 8 3
Стига вече с това плюене от твоя страна по емотата. Изтъркано е..... Какво толкова ти пречат?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.03.2017 14:45:14 + 7 1
Днес има тролски събор. В темата за плочите на Мейдън се вихри пък kalata. Някъде се беше из ***ил и елека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.03.2017 15:47:47 + 7 7
Просто е - емотата, заедно с MTV, имат за цел да опетнят името на Истинския метъл (с лигавата си поп музика). То не беше позьорщина, не беше чудо. Тези са тийн идоли, не метъли. Бойбанда. Ако някога Мейдън и Прийст бяха на върха, то днес са разни зализани момченца, дето и едно соло не могат да изсвирят, а само квичат колко неразбрани са. Същото като преди десет-двадесет години, когато на върха бяха разни царевици и циркови актьори, ревящи за проблемите си в училище - отново чада на MTV.

Нямаше да имам проблем с емотата, ако си се режеха на спокойствие, вместо да се наричат "метъли" и да позират като такива. Промиха мозъците на цяло едно поколение относно що е метъл и що не е. Обаче MTV трябва да убие Истинския метъл. MTV трябва да убие качествената музика.

(технически погледнато жанровете, завършващи на -кор произлизат от хардкор и са пънк, не метъл - само дето пънк и тийн поп, какъвто свирят MTV групите, не са едно и също!)

Не виждам защо да съм трол. Изказвам мнението си - в случая беше наполовина позитивно, наполовина негативно. Ако ме питате, аз и чалга не харесвам. И Бийбър не харесвам. Никой не ме нарича трол, когато плюя по чалгата и Бийбър. Тогава защо да съм трол, когато плюя по зализаните MTV чада? По тази логика всички, които не са със зализани косички и носещи дамски потници са тролове...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.03.2017 15:52:07 + 5 6
Също искам да добавя, че благодарение на такива (MTV) бой банди се зародиха най-различни стереотипи относно метъла - че метъл се слуша само от "депресиани тийнове", че метълите се "режат", че метълите и емотата са под една и съща козирка и тем подобни. Още от времето, когато Линкин Парк и Мерилин Менсън бяха на върха на "метъл" веригата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.03.2017 15:58:37 + 5 6
А когато приключи фазата на ню-метъла и 11-годишните слушатели порастнаха, тогава MTV просто му дръпна щепсела и започна една нова фаза - тази на метълкора през 2005-2006. Тя също приключи бързо и днес е модерен деткора. Общото между трите, освен позьорщината и това, че са дело на MTV, е тематиката им - колко нещастни и неразбрани са. А и това, че едно соло не могат да изсвирят.

Само че Истинския метъл е безсмъртен и надживя всички вълни от MTV! Глем метъла умря и останаха само качествените групи. Ню-метъла е на системи. Скоро и -кор жанровете ще потънат в забвение. Кой знае каква ще е следващата ФАЗА на позата. Може би емота-еднорози?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.03.2017 16:00:53 + 2 7
(извинвяам се за правописните грешки, изядените букви и няколкото коментара) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.03.2017 16:05:30 + 11 1
Трол си, защото досаждаш с едно и също под всяка новина за група, която не харесваш. И други хора не харесват кор-стиловете, МТВ, ню метъл и т.н., но да виждаш друг да се олива в словоизлияния по въпроса.? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 26.03.2017 16:12:36 + 9 1
Да се чуди човек какво е правил света преди Истинския метъл - алфата и омегата на всичко ценностно, където се разглеждат само филофофски теми и се прескачат соло връз соло Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.03.2017 16:21:46 + 4 6
Просто изразявам личното си мнение. Дразня се как MTV се гаври с метъла и с музиката като цяло. Не съм фен на Аскинг, но съм чувал няколко кънтри песни на Дани Уорноп и мисля, че този стил му пасва. Защо се занимава изобщо с рзани зализани бездарници при положение, че може да пее. Така беше и с глем метъла, и с ню-метъла преди метълкора - появиха се 1000 наълно еднакви откъм визия и звучене групи, благодарение на онази телевизия, а накая останаха само няколко.

Може би отново се вживявам, извинявам се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

-------- 26.03.2017 16:53:59 + 7 1
Абсолютен трол си. Айде изчезвай и стига ни занимава с налудничавите си глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.03.2017 17:26:38 + 5 1
Като знаеш, че се оливаш, ми ... не се, спри да "твориш". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".