DARK FUNERAL с най-дългия сет в историята си на бъдещото си турне

6 мар 2010, 09:03 ч. 187 / 4 2
пред./следв.
Шведските блекметъли DARK FUNERAL започнаха своето "A Declaration Of Hate - European Tour 2010" със ZONARIA, CARACH ANGREN и NEFARIUM на 5 март в родината си. Китаристът Lord Ahriman споделя, че за предстоящата обиколко на Стария континет групата е подготвила най-дългия сетлист в историята си. Най-близките до България дати от турнето са в началото на април, когато DARK FUNERAL ще посетят Словения, Словакия, Хърватия и Чехия, а за българските им фенове остава и утехата, че все пак групата е посещавала страната ни ("Thrash til Death Fest", Каварна, 15 август 2007 г. (подробности)).

още за:

Dark Funeral


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.03.2010 02:34:51 отговори + 0 0
Ще, ще... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димитър 6.03.2010 15:29:59 отговори + 0 0
Трябва да дойдат пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".