DARK FUNERAL се разделят с "Regain Records", търсят нов лейбъл

15 сеп 2011, 06:56 ч. 138 / 1 1
пред./следв.
След MARDUK и колегите им от DARK FUNERAL обявиха, че се разделят с лейбъла "Regain Records". Според китариста на групата Lord Ahriman, музикантите не виждат никакво бъдеще в сътрудничеството си с "Regain" и не желаят да работят повече с тях. В момента DARK FUNERAL нямат издател и търсят такъв, като са отворени за предложения.
Dark Funeral


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.09.2011 09:25:05 отговори + 0 0
утре сигурно ще пише gorgoroth се разделят с regain. други ден necrophobic, после setherial, thyrfing, grave, dismember... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".