"Dark Passion Play" на NIGHTWISH стана златен в Германия

4 яну 2008, 16:45 ч. 212 / 4 17
пред./следв.
Последният албум на NIGHTWISH и първи с вокалистката Anette Olzon "Dark Passion Play" продължава да жъне комерсиален успех. Дискът е вече със златен статус и в Германия за продажби на над 100 000 копия. Преди това творбата придоби платинен статус в Швейцария и тройно платинен в родната на музикантите Финландия.

още за:

Nightwish


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.01.2008 18:28:41 отговори + 0 0
За теб са некъдръници, за други не са.Не виждам какво лошо има те да са подгряващ група.NW са триста пъти по-добри, а и не мисля че е обидно за Anathema да подгряват HIM.Вие си налгате някакви измислени и глупави граници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 6.01.2008 13:23:36 отговори + 0 0
нещата наистина са зле(да не използвам друга дума че има цензура)paradise lost да са подгряващи не тези некадърници-това е толкова обидно като ситуацията с anathema,който подгряват за h.i.m. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 6.01.2008 11:41:11 отговори + 0 0
Sla-mori,така е.Просто една група,която се нарича "симфоник метъл" не би трябвало да олекотява вокалите си с всеки изминал албум(те така правеха и с Таря и звучеше неестествено и некрасиво)
Това изпълнение не е чак толкова лошо,особено като имаме предвид различния стил на пеене,но резултатът не е особено приятен за ухото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 6.01.2008 00:50:21 отговори + 0 0
А аз седя и ви се чудя, чували ли сте лайв изпълнения на Wishmaster от Анет, като я смятате за толкова велика. Хайде да ви улесня:
http://www.youtube.com/watch?v=M0wC2U7zeAg&feature=related

Не твърдя, че Таря е незаменима (за мен не е, но това ми е субективното мнение, обективното е, че е). А твърдя, че Анет е бездарна за съответния стил... Тя има глас за поп музика и това се вижда в поп-рок-симфоник-метъл песните, които съставляват половината Dark Passion Play. Но когато стане въпрос за мощни вокали, за по-високи тонове, тя го изкарва на пищене и виене... Не го ли чувате, баси???

А по темата-Найтуиш просто са толкова известни-благодарение на Туомас, Марко, Таря, Емпу, Юка и медииния скандал, който създадоха, че и Гергана-чалгата да им беше станала вокал, пак толкова бройки биха продали. Анет няма принос, единствено шума около избирането й допринесе донякъде, но най-вече-старата слава на групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 5.01.2008 18:26:12 отговори + 0 0
аз пък съвсем спокойно ще си кажа мненийцето - а именно че албума на тария е доста по добър на контузения състав на найтуиш! не мога да разбера защо толкова крайно сте го оплюли в ревюто и тук, и в про-рок, но лично аз си го слушам с кеф и тайно се надявам по-скоро да има реюниън.
Tarja rulez !!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BloodyRose 5.01.2008 14:57:24 отговори + 0 0
@Sorgenskammer
Първо тоя си иам име-Туомас за твое сведение, а не Томи (Маргарина)Като си фен на маргарина "Томи" отивай яж до пръсване маргарин и дано се задавиш.Анет е страхотна и това вече се доказа, на който не му харесва да си слуша приспивния "My winter strom" (нищо лично към Таря, даже страшно много си я уважавам, но това е мнението ми за лабума)
Поздравления за darkmimi, много добре казано.
Nightwish 4ever
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2008 14:46:19 отговори + 0 0
Sorgenskammer ти си маргарин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 5.01.2008 08:52:40 отговори + 0 0
И Томи (Маргарина) като е толкоз велик песнописец,защо не си е взел тая лигла?
Вече си мисля,че хората купуват да видят какво е надробил пак тоя,не че толкова им харесват "композициите" му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gels 4.01.2008 21:51:26 отговори + 0 0
албума наистина е първият които е доста добър!!мацката си пее супер!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 4.01.2008 21:26:04 отговори + 0 0
Последните албуми на групата и на Таря показаха кой, кой е. Гласа на Анет не е нищо особено, но на мен лично гласът на Таря (колкото и хубав да е) винаги ме е дразнил и за мен това е първият слушаем и добър албум на Найтуиш, а това което показа Таря в своя албум е пълна скръб. За мен Найтуиш започнаха да представляват интерес без Таря и преди това бях Хейтуиш (Найтуиш+Хейт). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.01.2008 20:31:20 отговори + 0 0
Tarja да го ****!!!Анетка си е супер!
Който не я харесва,да си слуша смешния "My Winter Storm" или да си пусне старите албуми на "супер качествени" mp3-ки!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 4.01.2008 20:09:20 отговори + 0 0
Ае...проблема не е във това дали Таря е вокал или не...музиката,песните,аранжимента и всичко в групата го прави Туоми (Клавириста).
Това е факт и май тези, който купуват дисковете не се инт кой пее....продажбите щяха да са същите и да бяха с таря...а това, че анет не струва...също е факт...мен лично също не ме кефи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 4.01.2008 19:21:10 отговори + 0 0
абе какво и е на мадамата.мене страшно си ме радва.
аз па предишната какичка не я понасях.
тоя е единствения слушаем за мене албум на найтуиш.
иначе изказването на ахмедов е силно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DarkMimi 4.01.2008 19:15:11 отговори + 0 0
Браво на Nightwish, това е доказателство, че не Таря е правила групата, че те могат и без нея. И не мога да разбера какво толкова имате против Анет, щом момчетата от NW са решили тя да заеме мястото на Таря явно има защо, а вокалите й все пак не са толкова лоши. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 4.01.2008 18:50:26 отговори + 0 0
Аман вече!!
Изключително добре казано, Гюро ;D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гюро ахмедов 4.01.2008 18:00:00 отговори + 0 0
Тази анетка няма ли вече да се разкара?Пълна некадърница и нахалница.Абсолютно некадърна,неизвестна и уникално грозна.Тази неможе да се сравнява дори с ........лака от пръстите на ТАРЯ ТУРУНЕН.
Толкова нахално съшество,която се осмели да коментира ,че момчетата били травмирани от ТАРЯ. Да те са се травмирали ..само,че от простотията и наглостта на кака анетка.И една жена да остане в света няма да и обърна внимание !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 4.01.2008 17:07:46 отговори + 0 0
Този е единственият който ме кефи. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".