DARK TRANQUILLITY отменят мини-турнето си в Турция

1 дек 2009, 23:14 ч. 160 / 1 1
пред./следв.
През септември ви съобщихме, че предстои мини-турне на DARK TRANQUILLITY в Турция, като групата трябваше да изнесе четири концерта там този месец, съответно в Истанбул, Измир, Ескисехир и Анкара. Сега шведите съобщават, че всички дати са отменени от турския промоутър - фирмата "Unirock". DARK TRANQUILLITY са получили известие, че шоутата няма да се състоят само 15 часа преди отпътуването си за южната ни съседка...

още за:

Dark Tranquillity


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bizarro 2.12.2009 04:08:49 отговори + 0 0
Турците... в кръвта им е да го хакат на хората отзад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".