Дъщерите на Meat Loaf му отдават почит с кратък филм на първата годишнина от кончината му

22 яну 2023, 09:48 ч. 461 / 5 1
пред./следв.

   Дъщерите на легендарния американски рок изпълнител Meat Loaf почитат първата година от смъртта му с кратък филм, който показва най-важните моменти от дългогодишната му кариера, както и лични моменти от живота му. Някои от кадрите са от семейния архив и не са показвани досега.

   Двете дъщери на музиканта и актьор, чието рождено име е Michael Lee Aday - Pearl Aday и Amanda Aday пуснаха онлайн видеото, което може да гледате по-долу, споделяйки и тъгата си от отсъствието на своя баща.

 

meat loaf



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 22.01.2023 17:22:21 отговори + 3 0
Бях чел изказвания от негови приятели музиканти, от които ставаше ясно, че е бил изключителен като човек. Този филм показва именно това на сто процента. Чудесно са се справили дъщерите му, страхотен трибют към баща им. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".