Датата за концерта на Elton John в София се променя на 13 юни

19 яну 2010, 18:35 ч. 285 / 7 3
пред./следв.
Според официално съобщение на мениджмънта на Elton John, обявеният за 6 юни концерт на певеца в София ще се състои седмица по-късно – на 13 юни (неделя), съобщават организаторите от "Sofia Music Enterprises". Промяната в датата се налага по логистични причини. Мястото на събитието остава същото – столичния стадион "Локомотив". Билетите, закупени за шоуто в София за 6 юни, ще важат за новата дата на концерта без презаверяване.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MESHUGGAH 19.01.2010 23:20:55 отговори + 0 0
Ще гледаме Haggard ако концертът им се потвърди. Виж, че още никой нищо не казва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 19.01.2010 21:57:13 отговори + 0 0
Супер-така ще мога да гледам и Haggard с филхармонията в Пловдив на 6ти юни и Elton John в София :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 19.01.2010 20:36:05 отговори + 0 0
Еми така е, като е гаден пед***ст... А, чакай, той всъщност е.
Само се шегувам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".