Dave Lombardo ще гостува в новия албум на SEPULTURA

16 юни 2013, 12:19 ч. 280 / 5 9
пред./следв.
Бившият барабанист на SLAYER Dave Lombardo е записал гост-участие в новия албум на бразилските ветерани SEPULTURA, който се очаква да излезе през октомври тази година. Групата работи отново с продуцента Ross Robinson (KORN, LIMP BIZKIT, SLIPKNOT), на когото помага Steve Evetts, също участвал при записите на по-стари творби на SEPULTURA.

   Докато музикантите са работили в студиото на Robinson във Винъс, Калифорния, Ross е получил СМС от приятеля си Lombardo, който му е казвал, че се разхожда наблизо с децата и кучето си. Продуцентът го е попитал дали е съгласен да се отбие и да запише нещо за албума на SEPULTURA. Отговорът на Dave е бил положителен.
dave lombardo


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


1722 17.06.2013 12:55:25 отговори + 0 0
От 1985 година насам нямат слаб албум . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SepulTeraHead 17.06.2013 12:21:20 отговори + 0 0
Sepultura имат и яки неща след напускането на Макс - Dante XXI например.

За предстоящия не знам... Продуцент е Рос Робинсън, така че вероятно ще е супер тъп... Или аре не супер тъп, но сериозно - не се сещам за продуциран от него албум, който да ме кефи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 17.06.2013 00:32:53 отговори + 0 0
Погледаната сама по себе си настоящата Sepultura e една не лоша modern metal/groove metal банда. А и към днешна дата са банда, която прави по 300 концерта на година, което си е доста метълско и буди уважение. От "Roots" до сега са изминали 17 години, мисленето на братята Кавалера и целите, които гонят в музиката са се изменили доста от тогава до сега. Дори Игор май ги напуска в края на 90те, за да стане DJ. А и да не говорим, че и самите "Chaos A.D." и "Roots" са доста различни от това, което са правили през 80те. DJ Lethal и Джонатан Дейвис участват като гост музиканти в "Roots". Не, че имам нещо против тези албуми или отричам влиянието им, но доста се изменя звученето им след "Arise".

Следователно дори и Макс и Игор да се завърнат в бандата, едва ли ще станем свидетели на завръщането им към старото им величие. А днешната Sepultura се е променила и продължава да се променя без значение това на кой се харесва и на кой не. На който не му оттърва да си пусне някоя тяхна стара резачка и да се изкърти.

Поздрав за ценителите:
http://www.youtube.com/watch?v=7gyNHdBPAEQ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 16.06.2013 22:55:50 отговори + 0 0
брех колко много хора не са слушали Against ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 16.06.2013 22:42:28 отговори + 0 0
Новата Sepultura е Cavallera Conspiracy
Другото не става!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.06.2013 20:51:29 отговори + 0 0
И той няма да ги спаси. Гост-барабнист, колкото и да е велик, може да придаде разлика само на живо. Иначе ако не ти кажат - няма и да разбереш, че има гост. Пример - Джоуи Джордисън свири с Metallica. Sepultura, за съжаление, отдавна не са издавали добър албум (скоро 20 години ще станат), колкото и да се пънат да звучат по-тежки и по-"като преди". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

отговор по дефолт 16.06.2013 18:58:25 отговори + 0 0
Преживейте го вече, без Макс минаха повече години отколкото с него, а и сега са по-добри.

Което всъщност е пълна простотия, но както и да е. Децата (може и само по акъл) фенчета на днешната Андреас Киссер Бенд да спрат да се излагат вече Със здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2013 18:54:40 отговори + 0 0
Sepultura e Adnreas Kisser!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

коментар по дефолт 16.06.2013 18:08:20 отговори + 0 0
Без братята Кавалера, това не е Сепултура! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".