Dave Lombardo ще представи изложба на картини, създадени от ритъм

23 окт 2014, 08:34 ч. 250 / 3 2
пред./следв.

   Бившият барабанист на SLAYER Dave Lombardo обединява сили с арт-екипа "SceneFour", за да представи изложба на нов вид изкуство, наречено "rhythm-on-canvas" (ритъм върху платно). Произведенията ще бъдат показани на 21 ноември. За повече подробности - www.davelombardoart.com.

   Само три дни по-късно - на 24 ноември Lombardo ще гостува в София за дръм-уъркшоп. Билетите за събитието са в продажба в мрежта на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

още за:

Dave Lombardo


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пак ли? 23.10.2014 13:40:17 отговори + 4 4
Добре бе, няма ли да мине един, само един ден, без в Блабърмаут (разбирай и тук) да няма някаква глупост за Ломбардо, Скид Роу, Себастиан Бах, Скот Йън, Филип Анселмо, реюниъна на Пантера и Куийнсрайк!!!???
Толкова ли не се случва нещо друго в тежката музика!?
Изключвам Ломбардо, той е особено актуален в момента (най-вече с крокодилските сълзи по Слейър), ама другите дали някъде другаде са отразявани, слуша ли ги някой, изобщо кво става!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 23.10.2014 14:00:01 + 4 4
Не искам да си нервен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".