Dave Mustaine: "Chris Adler вече няма нищо общо с MEGADETH"

3 юли 2016, 18:23 ч. 2038 / 5 2
пред./следв.

   На пресконференция преди концерта на MEGADETH на 2 юли в Тел Авив, Израел, лидерът на бандата Dave Mustaine е казал, че барабанистът Chris Adler оттук нататък няма да има вече "нищо общо" с групата. Той ще се посвети отново изцяло на LAMB OF GOD. С Adler бе записан последният албум на групата - "Dystopia" - и преминаха голяма част от концертите на MEGADETH доскоро. По-рано бе съобщено, че той ще се завърне на турнето на Dave Mustaine и компания след 28 юни, но това явно не се случва. В момента негов заместник е Dirk Verbeuren от SOILWORK. "Мегадейв" благодари на Chris за времето, което е отделил за неговата банда, и споделя, че е изключително доволен от съвместната им работа.

   Интересно е, че SOILWORK ще осъществят първия си концерт в България след броени минути - на "Kavarna Rock Fest 2016", а след четири дни - на 7 юли - очакваме MEGADETH за гостуване в София.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 3.07.2016 23:36:04 отговори + 4 2
Ама и Дейви ги върти...екстра! Да си кажа честно и този състав на Мегадет не ме радва особено. Но е по- добър от предния с братята... За мен, след класическия състав, ми харесват най- много с Джими ДеГрасо и Ал Питрели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 4.07.2016 09:27:19 + 5 0
Ами добре. Недей да ходиш на концерта. Живей си в миналото. А точно пък тия последните най-малко бяха подходящи за Мегадет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".