Dave Mustaine: "Идеята за реюниън на MEGADETH от "Rust in Peace" беше на Ellefson"

12 ное 2015, 21:31 ч. 1018 / 11 3
пред./следв.

   В скорошно интервю лидерът и фронтмен на MEGADETH Dave Mustaine обсъжда неосъществения реюниън на състава от времето на албума "Rust in Peace". Той разкрива, че идеята за събирането е била на басиста David Ellefson, като за самия него такъв реюниън не е бил никак желан. Но Mustaine се е съгласил да бъдат проведени предварителни разговори и да се провери дали подобно начинание може да се осъществи.

   Mustaine заявява и че Ellefson е постъпил мъжки, когато неотдавна публично е дал гласност на тези обстоятелства. Досега "Мегадейв" не е искал да се навлиза в такива подробности, въпреки че ясно е съзнавал, че ако събирането не се случи, всички ще обвинят него.

 

Megadeth - Dave Mustaine



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сепултур 12.11.2015 23:52:02 отговори + 6 0
Да викне и Ларс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хммм 13.11.2015 01:06:15 + 6 0
Ларс и папката с рифове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 13.11.2015 12:25:47 + 4 1
И папката с рифове за 6 албума ще бъде изсвирена за 6 минути и уентдъхорсинтудъривър (да се чете „останаха Металика без парчета“) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".