Dave Mustaine казва, че новият албум на MEGADETH се отлага за лятото

28 яну 2022, 10:23 ч. 930 / 1 2
пред./следв.

   Още през декември миналата година американските траш метъл легенди MEGADETH съобщиха, че са готови с новия си албум "The Sick, the Dying and the Dead", както и че творбата се планира да излезе през пролетта.

   Сега лидерът на бандата Dave Mustaine споделя, че дискът е отложен отново, този път за лятото на 2022-ра. Музикантът уточнява, че една от причините е забавянето на производството на фабриките, които доставят винилови плочи. "Мегадейв" коментира и че групата не разчита толкова много на този вид носители, но все пак те са важни за позиционирането му на пазара.

   Точно преди един месец Mustaine пусна и кратък откъс от една от песните в бъдещия диск - "Life in Hell".

 

megadeth

още за:

MegadethDave Mustaine


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


иво 28.01.2022 11:39:33 отговори + 19 7
Любимите ми групи , които бяха доста солидни като поведение, сега правят постоянно разни лоши ходове. Джудас щяха да са с една китара, сега тоя албум го чакаме вече безкрайно. Никакъв винил не е причината. Причината може би е, че те изкарват пари основно от турнето след новия албум, а сега турнетата пак се отлагат заради епидемичната обстановка. А и тия групи винаги твърдят , че парите не им стигат и не са като преди. Значи, основно е за пари. Те си имат тяхната истина, ама хайде да не ни заблуждават. Винил си купуват основно хората, които колекционират, а те ще си го купят така или иначе, сега или после......
При Мегадет поне има основание да се предполага , че албума ще е добър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oxoboxo 28.01.2022 22:34:13 + 2 1
Със сигурност има забавяне за плочите, защото търсенето е толкова голямо в момента, че има световен недостиг на винил... та ако Дейв държи излизането на албума да е и на плоча (която ще и най-скъпият носител за албума), може и това да е наистина причина за забавянето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".