Dave Mustaine (MEGADETH) споделя във "Фрактура" какво важно нещо е научил в годините, когато е бил бездомен

10 апр 2020, 08:14 ч. 1470 / 6 5
пред./следв.

   На 12 април ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на KORN, BUSH, EMMURE и KATATONIA.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Dave Mustaine и ще бъде припомнено какви истории разказaха TESTAMENT за родните фенове. В интервюто фронтменът на MEGADETH коментира кой е най-емоционалния и труден албум, който е композирал, какво го е провокирало да започне да води собствено радиошоу и какъв съвет би си дал, ако можеше да се върне в началото на кариерата си. Ще бъде излъчен концерт на QUEEN и репортаж от португалския фестивал "Vagos".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c GUNS N' ROSES, DOUBLE CRUSH SYNDROME ще правят кавър на SKID ROW, класическата песен ще бъде нa BEASTIE BOYS, в "Exotic" ще бъдат представени PAY MONEY TO MY PAIN, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на BLIND GUARDIAN в България през 2011 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на DEF LEPPARD, BRASS AGAINST, PRETTY MAIDS, THE BLACK DAHLIA MURDER, HO99O9, LAST HOPE, Everlast и NOT MY GOD също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кондьо 10.04.2020 20:58:14 отговори + 1 2
Какво да ти кажа. Съдба. И късмет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кондьо 10.04.2020 20:57:10 отговори + 2 7
Тогава без дом, сега без мъдури от химиотерапията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 10.04.2020 12:48:34 отговори + 9 2
Добре е , че в миналото са се скарали и сбили с Хетфилд. Защото иначе , сега нямаше да можем да се кефим на великаните Мегадет. Всяко зло за добро ! Нали ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 10.04.2020 12:48:25 отговори + 6 1
По принцип, всички казват, че са супер земни хора. Аз от моя скромен опит потвърждавам същото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 10.04.2020 08:50:31 отговори + 8 0
Какво ли е да се докоснеш до такъв велик музикант? Ще го гледам с удоволствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".