Dave Mustaine: "Надявам се на поне още едно шоу на Голямата четворка преди SLAYER да се разделят"

23 яну 2018, 18:23 ч. 2042 / 11 4
пред./следв.

   Лидерът на MEGADETH Dave Mustaine коментира в социалната мрежа "Туитър" вчерашната новина, че друга банда от Голямата четворка - SLAYER - ще се разпадне след прощално световно турне.

   "Мегадейв" казва: "Надявам се на поне още едно шоу на Голямата четворка преди края на финалното турне на SLAYER. Просто няма да е честно. Кой друг мисли като мен?".

   След като обиколиха триумфално света преди няколко години обаче METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX не са свирили отново на една сцена. 

   През 2010-а Четворката избра именно нашата столица София за място, от което концертът бе излъчен на живо по цял свят, а по-късно излезе и на DVD и блурей диск.

 

megadeth



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дейв 26.01.2018 11:30:01 отговори + 0 0
Мъстрейн винаги е бил най-голямата пречка за още големи четворки ама сега изведнъж иска. Ама на никой няма да му се занимава с него в момента... Металика си действат, Славей като за последно всичко живо ще ги уважи и без мегаглупости, а четвъртите така или иначе са на турне със славей... Така че мегадейв ще си остане така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Newsted 23.01.2018 20:03:14 отговори + 10 5
Ако не е Ларс да го организира, ще има Биг4 на кукуво лято Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 23.01.2018 22:45:09 + 13 2
100% съгласен! Малкият гном движи нещата с БИГ4 това е ясно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 23.01.2018 19:28:25 отговори + 24 2
Паметен концерт. Един от най-хубавите спомени. Дъжд из ведро, Мегадет забиват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".