Dave Mustaine отрича да е казвал, че Lars Ulrich е пречката за нови концерти на Голямата четворка

30 юни 2018, 08:05 ч. 1921 / 8 4
пред./следв.

   По-рано този месец в някои медии се появиха новини, че лидерът на MEGADETH Dave Mustaine обвинява барабаниста на METALLICA Lars Ulrich за това, че след историческото турне на Голямата четворка на траш метъла през 2010-2011 г. не е имало повече съвместни концерти на бандите от формацията.

   Поводът за това е изказване на "Мегадейв" пред датския сайт Heavymetal.dk, в което се твърди, че SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX биха участвали в нови концерти на Четворката, но METALLICA, и по-точно един човек, е причината това да не се случва. Mustaine не посочва име, което породи редица спекулации, че той има предвид Lars Ulrich.

   В ново интервю Dave отрича да е посочвал барабаниста на METALLICA. Той нарича подобни предположения "глупави противоречия" и "просто още третокласна журналистика", която предизвиква слухове.

   По-рано тази година SLAYER обявиха, че ще направят прощално турне, след което групата ще се разпадне. В случай, че няма последващи реюниъни, то времето, в което биха могли да се случат нови концерт/и на Голямата четворка, е вече доста ограничено.

   Независимо дали има такива събития в бъдеще, за българската публика остава не само споменът от шоуто на Голямата четворка в София, но и историческото DVD/блурей "The Big Four: Live from Sofia, Bulgaria", което бе записано именно в нашата столица. Освен това, концертът бе излъчен чрез сателит в стотици киносалони по цял свят. В последствие видеодискът получи двойно платинен статус в САЩ (за продадени над 200 000 бройки).

 

dave mustaine



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ТцТц 30.06.2018 13:28:28 отговори + 12 0
Обичам и Металика и Мегадет и ми е страшно тъпо, когато се плюят така за глупости. Било каквото било и двете групи са постигнали страшен успех, всяка си има собствено наследства и е супер малоумно да продължават тия клошарски спорове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 2.07.2018 09:56:00 + 0 0
Подкрепям те напълно...А ако все пак има събиране за тези концерти, дано да има и при нас отново!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Newsted 30.06.2018 11:58:14 отговори + 9 9
Металика с и без останалите си свирят по големи стадиони . Останалите 3 банди имат по-голям интерес от Биг4 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Една жена каза 30.06.2018 10:21:30 отговори + 8 0
Значи казал, че един от Металика не иска. А не, точно Ларс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".