Dave Mustaine ще разясни ситуацията с китариста на MEGADETH другата седмица

10 яну 2008, 08:16 ч. 198 / 8 4
пред./следв.
От известно време има слухове за напускането на китариста на MEGADETH Glen Drover, но до този момент липсва каквато и да е официална реакция от групата. През другата седмица най-сетне лидерът й Dave Mustaine ще разясни какво е положението в това отношение чрез аудио съобщение на сайта www.theliveline.com.

още за:

MegadethDave Mustaine


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Skolnick 11.01.2008 19:23:10 отговори + 0 0
Марти се завръща при батко Дейв.Това е китаристът на Мегадет!Е,това е като пожелание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2008 00:45:46 отговори + 0 0
Баба ти се разпада!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hades 10.01.2008 22:14:31 отговори + 0 0
Megadeth се разпадат, а Мъстейн е разбрал, че е поредното нищожество и се самоубива,след което на сайта си остава емокор послание към феновете на мегашит, в което си признава, че е най - продажният задник в историята на метала и псува всеки заблудил се да се изкефи на музиката му! от сега ви казвам, няма кво да четете оня сайт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 10.01.2008 12:52:39 отговори + 0 0
Marty се връща...Аз ви го казвам предварително, няма кво да четете theliveline Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".