Dave Mustaine стана мениджър на BAPTIZED IN BLOOD

8 окт 2010, 21:11 ч. 160 / 2 4
пред./следв.
Канадските младоци BAPTIZED IN BLOOD са си помислили, че някой си прави шега с тях, когато лидерът на MEGADETH се е свързал с групата, изявявайки желание да бъде неин мениджър. Той ще поеме поста заедно със своя мениджър Mark Adelman и двамата ще се грижат за кариерата на BAPTIZED IN BLOOD. Последните свирят траш метъл и ще издадат едноименния си албум на 19 октомври чрез "Roadrunner Records" - лейбълът, в чийто лагер в момента са и MEGADETH.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 10.10.2010 09:06:02 отговори + 0 0
Баси, якият албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антоний Ласкин 9.10.2010 15:14:41 отговори + 0 0
Много са силни! Евала на Мъстейн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 9.10.2010 10:20:16 отговори + 0 0
Наскоро ми попаднаха и разбирам защо чичо Дейв си ги е харесал. Много тресня Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.10.2010 01:40:24 отговори + 0 0
Те и Sanctuary навремето не са могли да повярват на обаждането, ама е го на сега - имаме и Nevermore Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".