David Coverdale говори за новия албум и DVD на WHITESNAKE във "Фрактура"

17 юни 2011, 07:48 ч. 411 / 9 2
пред./следв.
На 19 юни ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на IN FLAMES, SABATON, ANATHEMA, ZAPLAXA и LAB FOR MADNESS. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане родната банда MENTAL ARCHITECTS, която ще говори за новият си албум. Ще бъде излъчено интервю с WHITESNAKE и ще бъде представено новото DVD на PRODIGY. Освен това, ще бъде припомнено какво се случи на скорошния концерт на BLIND GUARDIAN в България. Клипове и концертни песни на KATATONIA, KANSAS, DOWNSLOT, MOTORHEAD, AMORPHIS, CRADLE OF FILTH и HAMMERFALL също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.06.2011 01:19:34 отговори + 0 0
естествено че е бонус матряла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 17.06.2011 17:22:34 отговори + 0 0
ама ако ще е просто материала от бонус диска към албума, да не си правя труда да търся къде да гледам Диема Online Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".