David Coverdale казва, че 2021 г. ще е подходящо време, в което да се оттегли

18 апр 2020, 22:18 ч. 3384 / 7 0
пред./следв.

   Фронтменът на WHITESNAKE David Coverdale (екс-DEEP PURPLE) говори в скорошно интервю за детройтската радио станция "WRIF" за евентуалното си "пенсиониране".

   Музикантът коментира пандемията от коронавируса, заради която в почти целия свят в момента не се провеждат концерти и казва, че сега трябва да се мисли нестандартно. След като през миналия месец стана ясно, че Coverdale ще се оперира от херния и WHITESNAKE отмениха всички си предстоящи тур-дати, сега певецът споделя и че ще му трябва малко време след това, за да сложи нещата в ред.

   David навърши 68 миналия септември и казва, че 2021-ва ще е подходяща за да се оттегли. Музикантът подхвърля шеговито, че 69 години е точната възраст, на която фронтменът на WHITESNAKE да се "пенсионира".

   Преди четири години Coverdale също обяви намерение да се оттегли, но след това анонсира, че се отказва от това заради изключителния успех на последните си няколко турнета. Дали 2021 г. ще е последната за него на сцената предстои да разберем.

 

david coverdale



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".