David Ellefson казва защо MEGADETH са решили да бъдат съпорт на FINGER DEATH PUNCH в Европа

2 окт 2019, 23:04 ч. 2366 / 5 8
пред./следв.

   В скорошно интервю пред Danny Stoakes басистът на MEGADETH David Ellefson отговаря на въпроса защо групата е приела да бъде съпорт на FINGER DEATH PUNCH на турнето им в Европа в началото на следващата година.

   Към обиколката ще се присъедини и супергрупата BAD WOLVES, а на 22 февруари 2020 г. трите банди ще свирят в зала "Арена Армеец" в София (поръчай билет онлайн).

   Ето какво казва Ellefson за ситуацията, която продължава да предизвика недоумение сред някои от феновете:

Момчетата от FIVE FINGER са ни добри приятели. Гледахме как ни настигат. И те се справят страхотно. Те са много успешни. Работят много сериозно. Заслужават всяка част от успеха си. И мисля, че по някакъв начин това е яко.

Обикновено отиваме [в Европа] и свирим на фестивали. Търсехме начин да направим хедлайнинг турне или да участваме в пакет, с което да достигнем повече места отколкото да направим само обиколка по фестивалите. И мисля, че това е добър начин да го направим. Очевидно това са големи зали и арени и много хора ще бъдат там и мисля, че ще се получи хубаво забавление.

 

ffdp megadeth poster

david ellefson



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Незнайко 3.10.2019 23:20:46 отговори + 2 0
Standing или местата отстрани на сцената (70лв).
Добри места ли са, чува ли се вижда ли се. Не съм бил в Арената никога. #провинциалист
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 4.10.2019 10:34:18 + 3 0
Различно е. Няма точна "рецепта". Според способностите на озвучителите на съответната група си зависи. Например на шоуто на Роджър Уотърс звука беше перфектен (то какво ли и друго можем да очакваме от професионалист като него, де ). Аз лично бях фронтално срещу сцената, обаче съм сигурен, че и на което и друго място в залата (трибуни, по назад в публиката и т.н.) звука е бил отличен (за това сигурно спомогнаха и иновативните озучителни "кули", които бяха разположени на различни места в залата и създаваха нещо като 3D звук )... На Пърпъл преди две години пък бях в трибуните, чувах много добре, обаче (естествено) гледката не беше перфектна (все пак залата си е доста голяма и виждах сцената отдалеч, музикантите бяха като "точици" , добре, че имаше видео-стени, на които можеше да се наблюдава случващото се на сцената. Сега през декември съм решил да бъда долу, правостоящ (70 лв. билета) и мисля, че пак звука ще бъде супер, а за видимостта- ще разчитам отново на добрите, стари видео-стени ...

Та, след всичкото това многословие съвета ми е- ако си голям фен на някоя от групите, бъди колкото се може по-близко до сцената (и се надявай озвучителите да си свършат добре работата, сцената да е изградена достатъчно високо и пред теб да няма "гора" от дангалаци, които да ти скриват гледката)... А и така като гледам схемата на залата- по-добре плати 20 лв. повече и си вземи билет от 90 лв., защото тия места по 70 лв. ( в зелен цвят на схемата) ми се виждат доста под ъгъл и не знам каква видимост ще имаш. Ако не си чак такъв голям фен- и места на трибуните пак те устройват- така хем ще си бил на концерта, хем и ще имаш сравнително добра гледка и звук. Та, така- надявам се да съм бил полезен ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 3.10.2019 08:54:50 отговори + 15 0
А на практика колкото и да е продължителността на концерта, аз се радвам че живот и здраве ще имам възможността да видя Megadeth на живо. Мисля, че хардкор феновете на групата мислят същото. А онези дето си правят сметка колко лева са дали на група - са просто едни мрънкачи дето се чудят ква простотия да напишат.
FRONT STAGE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.10.2019 08:25:19 отговори + 18 0
FFDP са най-продаваната група в САЩ, заедно с Disturbed и някои други. Нормално е да пълнят големи зали. А Мъстейн е болен и по-добре да свирят по-малко време, но пред голяма публика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

on the edge 3.10.2019 01:02:03 отговори + 8 2
На практика нищо не каза. Може би си има чисто обективни причини - Мъстейн сигурно ще се възстановява от борбата с рака и иска да го дава по-спокойно. Същевременно не е за изпускане една тлъста парса, която ще произлезе от това турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 3.10.2019 06:26:00 + 3 3
На практика казва, че така ще свирят пред повече хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 3.10.2019 08:39:35 + 14 1
Тлъста парса, ама не като да му я дават, за да рекламира шампоан против косопад. Това фестивалствуването(ТМ) не е лека работа. Ясно, че няма да хвърли кокалите на сцената, но дано все пак да не се влоши нещо.
А колкото до петопръстниците - Мегадейв и назад да тичат, пак няма да ги настигнат. Съвсем различни категории, съвсем различна таргет група (доказали се музикални ветерани срещу млади свежари). Все едно да сравняваш Кръстникът (1 и 2) с филм на Марвел.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 3.10.2019 00:14:43 отговори + 15 3
Чак пък да ви настигат.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".