David Ellefson от MEGADETH: "Напредваме с писането на нов албум"

22 яну 2015, 14:28 ч. 734 / 6 2
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Spotlight Report" басистът на MEGADETH David Ellefson говори как се е променила ситуацията в групата с напускането на барабаниста Shawn Drover и китариста Chris Broderick. Запитан дали търсят заместници и дали биха върнали някои бивши членове, Ellefson отговаря: "Не мога все още да коментирам; не мога да кажа нищо по въпроса. Най-важното е, че напредваме с писането на нов албум. След като влезем в студио за записи, тогава съставът на групата естествено ще се оформи."

   В края на ноември миналата година барабанистът Shawn Drover обяви, че напуска MEGADETH, а часове след него същото стори и китаристът Chris Broderick.

 

david-ellefson



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ван 23.01.2015 08:39:16 отговори + 2 0
Макс?!?!?! Хахаха
Огромен фен съм му, но никакъв шанс в мегадет- изобщо не е техничен, сам си го казва. Най- малкото че не му стигат струни за соло...
Ломбардо от друга страна....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 22.01.2015 15:17:19 отговори + 7 1
Каква изненада - аз бях решил, че и той е напуснал...
...иначе, да викнат Макс и Ломбардо, много ясно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".