DEAD MAN'S HAT представят на живо песните от дебютния си албум на 21.09

16 сеп 2016, 09:32 ч. 1207 / 1 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Те са млади, свежи и най-важното - правят страхотна музика! Dead Man’s Hat са обещаваща инди фолк рок банда, която усилено работи по първия си студиен албум. Песните от него ще можем да чуем на живо в клуб Маймунарника на 21 септември.

Зад загадъчното име на бандата стоят Ража – вокал и китара, Илияна Георгиева на виолончело, Петър Трифонов - китара, Христо Михалков - бас и Антони Трандев на барабаните. Dead Man’s Hat съчетават по чудесен начин акустичните инструменти с рок музиката и прибавят характерни кънтри мотиви.

На концерта в Маймунарника групата ще изпълни някои авторски парчета като Intro (Paris), Better Days, After Midnight, Little Cars, Before It All Comes Down, Take the Fall, Turn Around, но и кавъри със собствен аранжимент на Kings of Leon, Savages, Arcade Fire, Tame Impala, The Dead Weather и други. На 21 септември Dead Man’s Hat имат още един повод за празнуване – Ража ще порасне с още една година!

Начало: 19:30 часа
Вход свободен!

Dead Man's Hat - After Midnight

 

 

още за:

Dead Man's Hat
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 16.09.2016 09:58:19 отговори + 1 4
Песента е много приятна. Надявам се да имам възможност да отида на 21-ви. Не са много родните групи, които да ме накарат да се гордея с нашата "държава" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 1986 16.09.2016 10:18:50 + 2 0
Е, нали плюеше модерните групи, които не са тру, сега изведнъж ще ходиш на инди фолк рок група? Нещо си противоречиш ми се струва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.09.2016 10:48:09 + 0 3
* Плюя по зализани емота-позьори, ревящи за проблемите си с мама и тате в един наистина, наистина лигав тийн поп (с ненастроени електрически китари)!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".