Deadly Kristin от ANCIENT обяснява как е приела Исляма

1 ное 2005, 09:47 ч. 283 / 10 7
пред./следв.
Бившата вокалистка на ANCIENT Deadly Kristin е провела наскоро интервю с HailMetal.com, в което дава обяснение за смяната на религията си и как съчетава Исляма и Сатанизма:

   "Не мога да кажа точно, че съм сменила религията си, доколкото не съм изповядвала друга, преди да приема Исляма. Умът ми винаги се е занимавал с екзистенциални въпроси, още от детството ми. Винаги се задълбочавах и задавах въпроси за това, което ми казваха. Опитвах се да мисля със собствената си глава, тъй като повечето от нещата, които възрастните ми казваха, нямаха смисъл за мен. Започнах да наблюдавам живота, човешкото поведение, започнах да изучавам философия, астрономия, биология, физика, химия и си създадох обща култура. Наблюдавах природата и законите, които я ръководят, прекарвах цели нощи в дълбока медитация, чудейки се за смисъла на живота, смисъла от смъртта, създаването на Вселената. Събрах заедно парчетата от големия пъзел и разбрах какво е общото между тези науки. На тази основа започнах да формулирам свои собствения теории за живота, Вселената и всичко останало. През годините прекарах стотици прекрасни часове общувайки с интелектуалци и образовани хора от различни култури и с различни убеждения. Дискутирахме екзистенциални теми и обменяхме мнения и идеи. Аз изразявах собствените си теории, които често бяха считани за интересни и ценни. Все пак, някои неща ме подлудяваха, в моите теории имаше празнини и неща, за които нямах отговор.......
В един момент си мислех, че ако има бог, то той трябва да е добър и зъл едновременно.......
   Когато за пръв път срещнах Abdullah Hamzah и Dawoud Kringle от CELT ISLAM SOUNDSYSTEM, които сега са най-добрите ми приятели и колеги в ANALOGUE FAKIR, започнахме да си говорим за всичко това. Те бяха първите хора, които не само разбираха моите теории, но успяваха да запълнят празнините им. Те ме запознаха със суфизма* и Исляма.... Така намерих и отговори на всичките си въпроси. ..........
   .........
   Колкото до Сатанизма, никога не съм заявявала че съм сатанистка. На практика в миналото дори не вярвах в Сатаната, така както не вярвах в Господ и смятах че те са просто измислица на Християнството. Пишех антирелигиозни текстове, тъй като бях ядосана на хората, които се обявяват за религиозни, а дори не знаят какво означава тяхната религия..... Изборът ми на Исляма е мотивиран и ще бъде за дълго........"


_______________________________________________
* Суфизъм - мистична традиция, чиято цел е духовно преобразяване и съвършенство. Като културно-историческо явление суфизмът започнва да се формира в рамките на исляма през VIII - X в.

още за:

AncientDeadly Kristin


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анонимен 14.05.2006 20:37:26 отговори + 0 1
прав път си избрала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VALLOKONEN 9.11.2005 13:22:21 отговори + 1 0
АМИ ДА СИ СЛОЖИ ФЕРЕДЖЕ И ДА ОТПЪТУВА ЗА ИРАН.НЕКА ТАМ ДА И ОБЯСНЯТ МАЛКО ЗА АЛАХ ************ ***** ******* ****** ************ ****... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ANALgin 1.11.2005 16:48:36 отговори + 0 0
Misiomanski Holocaust hahahahha )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.11.2005 13:18:54 отговори + 0 0
чукур-мукур - ебе-чукан, зайрян-байрям - иман-баялдъ. Ще си пусна Диско-Алаах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мюсюлман 1.11.2005 12:41:15 отговори + 0 0
Обича аналните удоволствия............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mago De Oz 1.11.2005 10:24:39 отговори + 0 1
поредната тъпа к...ва. Приела била исляма, свиня миризлива!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.11.2005 09:53:30 отговори + 0 0
Ай сиктиииир!!! Аллах-Акбар! Аллах-Акбар! Аллах-Акбар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".