"Death Metal Night" в "The Black Lodge" на 12 декември

10 дек 2013, 10:45 ч. 128 / 2 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   На 12-и декември (четвъртък) в метъл бар "The Black Lodge" глави и крайници ще хвърчат под звуците на най-добрите дет метъл парчета от началото на стила до сега. Банди от европейската и американската (а и не само) дет метъл сцени ще допринесат за неспиращия хедбенгинг с плейлист от над 5 часа в комбинация с подбрани видеоклипове и концертни изпълнения. Ще проследим еволюцията на стила с банди като CANNIBAL CORPSE, BOLT THROWER, BENEDICTION, PESTILENCE, MORBID ANGEL, CARCASS, GRAVE, DISMEMBER, SUFFOCATION, DYING FETUS, PUNGENT STENCH, SEVERE TORTURE, NILE, DEICIDE, ABORTED, EXHUMED, MORTICIAN и много други. С песни на DEATH ще отдадем заслужено внимание и почит на най-емблематичната личност в жанра Chuck Schuldiner по случай 12 години от смъртта му, които се навършват на 13-и декември.

   Начало - 21:00, край - до последния оцелял, а входът е свободен както винаги. За най-големия късметлия ще има и награда от традиционната ни томбола.

още за:

The Black Lodge


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".