Дебютът на LAST IN LINE се отлага за 2016 г.

26 юни 2015, 07:24 ч. 515 / 4 0
пред./следв.

   Формацията LAST IN LINE, в която участват Vivian Campbell (китари), Vinny Appice (ударни), Jimmy Bain (бас), Claude Schnell (клавишни) и Andrew Freeman (вокали), няма да издаде дебютния си албум по-рано от първите месеци на 2016-а. Първоначално се планираше творбата да излезе през пролетта на тази година, но това не се случи. Бандата започна като трибют група на DIO по време, по което DEF LEPPARD не бяха в активен период. Сега, освен проблемите на Campbell с рака, основната му банда е отново в действие и появата на творбата с авторски материал на LAST IN LINE трябва да бъде отложена.

 

the-last-in-line

още за:

Last In Line


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".