Дебютен видеоклип на DREG STARZ - "Children of the Night"

26 сеп 2016, 11:59 ч. 1455 / 3 5
пред./следв.

    Първият официален видеоклип на "даркендрол" бандата DREG STARZ е вече факт. Той е към песента "Children of the Night" от излизащото на 1 октомври дебютно EP на групата "Songs from the Gutter" и може да бъде гледан онлайн по-долу.

   Идеята за клипа е създадена от награждаваната английска филмова компания "Before Dawn Productions". Режисьор и продуцент е Анди Михов, оператор и монтаж - Val Volegna от "12 Капки Олио". Визията и историята на клипа са вдъхновени от идеите за метаморфоза и свобода. В главната роля е красивата и енигматична Ния Виячева.

   Видеото е създадено в колаборация с известни български алтернативни модели, фотографи, и блогъри - "Mirsea's Wonderland", геймърката, водеща и модел Lexie, Антония Гласкова, N. Carmine, V4Poison, Bradabrat, английската фетиш и латексова дизайнерка Am Statik и легендарната икона на фешън индустрията - Жоро Пентаграма.

   Бандата ще представи официално песните от дебютното си EP с концерт промоция на 1 октомври в клуб "Live & Loud".

 

 

още за:

Dreg Starz


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dingo 27.09.2016 01:20:22 отговори + 0 5
кви са тия бре? я че си го запишем много по-добре със Zoom-a у мазата, па и клип ми снимАли! да живей рок група (оркестър) Епизод и Конкурент и Емо Ковърдейла президент!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 26.09.2016 20:51:05 отговори + 5 4
добър и балансиран клип, песента е приятна , какво повече искате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 26.09.2016 15:24:23 отговори + 7 5
Видеото е добро, но музиката е безлична. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хачо боята 26.09.2016 14:22:53 отговори + 4 5
Добро копие на 69 Eyes. Добър саунд и ще е добре да се знае къде е правен записът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drag 26.09.2016 12:14:43 отговори + 10 7
Това момче кой го е излъгал, че може да пее ...
Мирова скръб ме налегна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".